Τι είναι οι πούδρες καθαρισμού; Γιατί τις χρειάζεσαι; Ποιες είναι οι καλύτερες;

3 SHARES

Απαντάμε σε όλα…

Για τα τζελ και τις κρέμες καθαρισμού ξέρεις. Το ίδιο και για τους αφρούς, για τα λάδια και τα μπαλμ, τα νερά, τα γαλακτώματα… Μπορείς να καθαρίσεις το πρόσωπό σου με όποια υφή θέλεις και μάλλον έχεις καταλήξει στην αγαπημένη σου. Εμείς όμως σήμερα θα σου μιλήσουμε για να προϊόν καθαρισμού, για μία υφή καθαρισμού, που μάλλον δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις asap: Την πούδρα. Ναι, υπάρχουν και πούδρες καθαρισμού και διαφέρουν από όλα τα άλλα καθαριστικά.

IqO

Οι πούδρες καθαρισμού είναι ό, τι πιο απαλό και αγνό μπορείς να βάλεις στο πρόσωπό σου. Βλέπεις, αυτά τα καθαριστικά δεν απαιτούν πολλά συντηρητικά και αλκοόλ. Παρ΄όλο που μπορεί να μοιάζουν πως θα είναι σκληρά με την επιδερμίδα μάλιστα, είναι πιο απαλά και από πούπουλο και έτσι αυτόματα γίνονται ιδανικά για πολύ ευαίσθητα δέρματα και δέρματα με ακμή.

170331 fresh pressed face wash wink 600x812

Επίσης, μιας που εσύ ορίζεις το πόσο νερό θα προσθέσεις στην πούδρα μπορείς να την κάνεις όσο δυνατή ή απαλή απαιτεί το δέρμα σου ή… το mood σου εκείνη τη στιγμή. Ποιες είναι τώρα οι πούδρες αυτές; Παρακάτω έχουμε τις 10 καλύτερες για να διαλέξεις τη δική σου και να πεις ναι στη νέα γενιά καθαρισμού.

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ