Θάμπωσε το πεντικιούρ σου; Διάβασε πως θα το κάνεις λαμπερό για λίγο ακόμα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Θάμπωσε το πεντικιούρ σου; Διάβασε πως θα το κάνεις λαμπερό για λίγο ακόμα!

Είναι πολύ απλό!

Αν περνάς ατελείωτες ώρες στη θάλασσα, αν φοράς τα vans σου νυχθημερόν, αν έχεις να κάνεις πεντικιούρ παραπάνω από δύο εβδομάδες τότε, είναι σχεδόν βέβαιο πως το χρώμα στα νύχια σου έχει θαμπώσει. Βαριέσαι να τα ξεβάψεις και να τα ξαναβάψεις, δεν έχεις σκοπό να πας για πεντικιούρ αλλά ούτε και να συνεχίσεις να κυκλοφορείς με αυτά τα νύχια… Τι θα κάνεις λοιπόν;

PODIA SE PISINA

Έχεις παρατηρήσει πως τα πόδια σου δείχνουν πολύ περιποιημένα μέσα στο νερό ή αμέσως μόλις τα βουτήξεις; Ε, δεν είναι τυχαίο! Λίγη ενυδάτωση χρειάζονται τα νύχια σου αλλά όχι με νερό. Λίγη ενυδάτωση με λάδι καρύδας που και θα κάνει όλη την πατούσα σου βελούδινα απαλή και λεία αλλά και το χρώμα στα νύχια σου και πάλι λαμπερό.

LADI KARIDAS

Εμείς λατρεύουμε το λάδι καρύδας Kapuluan, Coconut Oil αλλά εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο σου βρίσκεται και αν δεν έχεις κανένα βάλε Baby Oil. ΑΝ δεν έχεις ούτε αυτό, βάλε βαζελίνη. Αν δεν έχεις ούτε αυτό βάλε ελαιόλαδο… Το αποτέλεσμα θα είναι ok για λίγο. Μετά θα πρέπει να πας να φτιάξεις ΌΧΙ-Χριστέ-μου- αυτά τα νύχια!

Διάβασε ακόμα:

Trends FW/18: Καφέ κραγιόν

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φοράμε στα νύχια μας όλο το Φθινόπωρο

Διάβασε πώς έβαφαν τα λευκά των μαλλιών τους τον 16ο αιώνα και προσπάθησε να μην ανακατευτείς