To χτένισμα της Evan Rachel Wood στα Emmys αξίζει τον θαυμασμό σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To χτένισμα της Evan Rachel Wood στα Emmys αξίζει τον θαυμασμό σου

Όλο τον θαυμασμό σου!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία και μόνο εμφάνιση από τα χθεσινά Emmy Awards αυτή θα ήταν της Evan Rachel Wood. Ξεκινάμε τόσο ωμά γιατί θέλουμε πολύ γρήγορα να περάσουμε στο «ψητό» και όπου «ψητό» τα μαλλιά της. Ναι, είναι OBVIOUSLY το girl crush μας γιατί είναι μία μικρή θεά αλλά και πάλι, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτό αλλά να σου δείξουμε ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!

evan rachel wood back

Μίλησέ μας… Δεν είναι σαν ένα μικρό έργο τέχνης; Τα χέρια και οι βούρτσες πίσω από το επικό αυτό χτένισμα ανήκουν στον hairstylist της John D (που έκανε και τα μαλλιά της Gwendoline Christie για τη βραδιά) και θέλουμε να του τα φιλήσουμε. Τα χέρια, όχι τις βούρτσες.


https://www.instagram.com/p/Bn2WWLllORk/?utm_source=ig_embed_loading

Σύμφωνα με τον ίδιο, έμπνευση στάθηκαν Αναγεννησιακοί πίνακες και η ιδέα ήταν της ίδιας της Evan. Έπειτα, ο John D. πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ κοιτάζοντας πίνακες και έβαλε το δικό του twist στο χτένισμα. Συνεργάστηκε όμως και με την υπόλοιπη glam squad (makeup artist και stylist) για να έχουν ένα δυναμικό αλλά θηλυκό, δυνατό αλλά και ρομαντικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο που το κραγιόν της είναι στην ίδια απόχρωση με ένα από τα λουλούδια που χρησιμοποίησε. Ναι, ήταν το ομορφότερο χτένισμα που είδαμε συνδυασμένο με το πιο όμορφο μακιγιάζ επάνω στο πιο cool κορίτσι και δεν περιγράφουμε άλλο!

Διάβασε ακόμα:

Emmy Awards: Θυμόμαστε τα 15 πιο εντυπωσιακά beauty looks από την περσινή χρονιά

Αυτή η αλογοουρά γίνεται σε 1 λεπτό, σε μακριά αλλά ΚΑΙ κοντά μαλλιά!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Oι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Υβόννης Μπόσνιακ από την Έλσα Πρωτοψάλτη!