ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Oι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Υβόννης Μπόσνιακ από την Έλσα Πρωτοψάλτη!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Oι λεπτομέρειες για το νυφικό μακιγιάζ της Υβόννης Μπόσνιακ από την Έλσα Πρωτοψάλτη!

Η υπέροχη Έλσα μας είπε τα πάντα για το μακιγιάζ της πανέμορφης Υβόννης!

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος είναι πλέον επίσημα Mr. & Mrs. και από χθες το απόγευμα είμαστε κολλημένες στις οθόνες των κινητών μας για να πάρουμε μικρές γεύσεις από τον παραμυθένιο τους γάμο που τελέστηκε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη. Περιμέναμε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η Υβόννη θα είναι από τις πιο chic νύφες αλλά… ήταν Η ΠΙΟ CHIC νύφη που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ευθύς αμέσως επικοινωνήσαμε με τη μaster πίσω από το πιο elegant νυφικό μακιγιάζ που έχουμε δει ποτέ, την Έλσα Πρωτοψάλτη και εκείνη ανταποκρίθηκε με τον επαγγελματισμό και την γλυκύτητα που τη διακρίνει αμέσως! Όχι μόνο λοιπόν πήραμε μία γεύση αλλά μία αποκλειστική ματιά στο μακιγιάζ της πανέμορφης νύφης! Να λοιπόν τι είπε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Έλσα Πρωτοψάλτη στο queen.gr.


https://www.instagram.com/p/BmYl4dFnicb/?utm_source=ig_embed_loading

«Η Υβόννη είναι ο πιο γλυκός και ήρεμος άνθρωπος και έτσι ακριβώς ήταν και κατά την προετοιμασία της. Ήρεμη, γλυκιά, χαμογελαστή… απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο χωρίς ίχνος άγχους. Ήταν η πιο άνετη και ευτυχισμένη νύφη!» μας είπε και συνέχισε «Ήθελε ένα look chic και απλό και γι᾽αυτό δώσαμε έμφαση στα μάτια. Τονίσαμε τα ¾ του ματιού με eyeliner τραβώντας τη γραμμή προς τα έξω για να κάνει το βλέμμα γατίσιο και βάλαμε μόνο λίγες τούφες από ψεύτικες βλεφαρίδες στην εξωτερική γωνία του ματιού ώστε να τονιστεί το μάτι και να γίνει πιο ανοδικό».

WhatsApp Image 2018 09 16 at 12.17.30

«Το μυστικό όμως ήταν το λευκό μολύβι που βάλαμε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Φωτίζει άμεσα το βλέμμα και στην Υβόννη πηγαίνει πολύ. Τα πάντα πηγαίνουν σε αυτό το πρόσωπο και ΑΥΤΑ τα μάτια δηλαδή αλλά το λευκό μολύβι απογείωσε το look» είπε και εννοείται συμφωνούμε 100%. «Οι σκιές που χρησιμοποιήσαμε ήταν όλες ματ και όχι shimmery ή περλέ για να διατηρήσουμε το elegant στοιχείο αλλά βάλαμε λίγο highlighter στη ράχη της μύτης, τα ζυγωματικά και στο άνω χείλος για να έχει μία δόση glam» και στο σώμα τι βάλατε και το δέρμα της έμοιαζε να είναι σαν υγρό μετάξι; Αναρωτηθήκαμε…

0003999 body bling platinum 120ml out of stock

«Η Υβόννη έχει τέλειο δέρμα από μόνη της αλλά βάλαμε ελάχιστο Body Bling ώστε να δώσουμε μία πιο λαμπερή πινελιά» μας είπε. Φυσικά πεθαίναμε να μάθουμε τι ακριβώς φόρεσε στα χείλη της και η υπέροχη Έλσα μας είπε ακριβώς τα κραγιόν που χρησιμοποίησε.

MAC Lipstick Mehr

«Τα χείλη ήταν simple, elegant και ματ. Σε όλη την επιφάνεια των χειλιών βάλαμε το κραγιόν MAC Lipstick στην απόχρωση Mehr και μόνο στο κέντρο των χειλιών, πάνω και κάτω βάλαμε λίγο από το MAC Lipstick στην απόχρωση Angel για να έχουμε ένα ντεγκραντέ αποτέλεσμα». Το αποτέλεσμα δεν χρειάζεται περεταίρω περιγραφή, ήταν απλά μοναδικό και απέδειξε πως όταν συνδυάζεται μία τόσο elegant προσωπικότητα όπως η Υβόννη με μία επαγγελματία με αξεπέραστη αισθητική και ικανότητες τότε… magic happens! Έλσα ευχαριστούμε, you rock! #elsaprotopsaltimakeup #girlcrush

Διάβασε ακόμα:

Backstage pass: Δες τα προϊόντα που έχουν οι makeup artists στην εβδομάδα μόδας πάντα μαζί τους

SLAY! H Julia Roberts έβαλε στη θέση της μία bully στο Instagram και ουρλιάζουμε

Έχουμε ένα ΜΑΓΙΚΟ tip για να μην ζεσταίνεσαι και να μην ιδρώνεις όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου