Instagram Report: Ένα ακόμη account που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Instagram Report: Ένα ακόμη account που ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσεις

Όλα τα αγαπημένα μας brands ανοίγουν beauty accounts και πόσο χαιρόμαστε δεν φαντάζεσαι!

Μετά το beauty account του Tom Ford στο Instagram με το οποίο πάθαμε μία μικρή εμμονή, σήμερα έρχεται ένα ακόμη να προστεθεί στη λίστα των «Ακολουθείτε» του Instagram. Αυτή τη φορά, ο οίκος Gucci δημιούργησε ένα beauty account και… καλά το κατάλαβες, πάθαμε και με αυτό εμμονή!

gucci beauty1

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε προκειμένου να αποθεώσει την τέχνη, υπό την καθοδήγηση του χαρισματικού –και fabulous- καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele και θα γεμίζει σταδιακά με μία σειρά έργων τέχνης που καλύπτουν πολυδιάστατες θεματικές ενότητες όπως η ιστορία, ο πολιτισμός και η γεωγραφία.


https://www.instagram.com/p/BnrSk0XDH1Q/?utm_source=ig_embed_loading

Είναι ουσιαστικά η δική του «όψη» της ομορφιάς και αν ποτέ αναρωτιόσουν τι συμβαίνει στο κεφάλι αυτής της creative ιδιοφυίας, αυτό το insta account είναι η ευκαιρία σου να το μάθεις!


https://www.instagram.com/p/BntuNykH0LC/?utm_source=ig_embed_loading

Μέχρι στιγμής, το feed δεν μοιάζει σε τίποτα με τα κλασικά beauty accounts Που έχεις συνηθίσει καθώς το feed δεν έχει ούτε ένα προϊόν. Αντίθετα, οι λεζάντες των φωτογραφιών σχολιάζουν είτε κάποιο beauty χαρακτηριστικό του πίνακα όπως ένα χρώμα στα χείλη, το πώς ο καλλιτέχνης ζωγράφισε το δέρμα ή ακόμα και beauty συνήθειες από το παρελθόν. Αν πρέπει να ακολουθήσεις ένα account σήμερα λοιπόν (ή και ever again) το ολοκαίνουργιο @guccibeauty είναι αυτό #obsessed

Διάβασε ακόμα:

Αυτά είναι τα κόκκινα κραγιόν που πηγαίνουν σε όλες!

Hold up! Η Beyoncé δεν είναι πια ξανθιά!

Color Mania! 10 πράγματα που δεν ήξερες για το χρώμα μπλε