H Miranda Kerr έκανε ένα major throwback trend από το 1990 στα μαλλιά της

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Miranda Kerr έκανε ένα major throwback trend από το 1990 στα μαλλιά της

…και το έκανε να δείχνει τόσο cool που μπορεί να το αντιγράψουμε!

Αν έχεις γεννηθεί τη δεκαετία του 80, ετοιμάσου να μπεις στη χρονοκάψουλα σήμερα. Αν γεννήθηκες μετά το 1995… ετοιμάσου για ένα μάθημα cult beauty ιστορίας! Θυμάσαι αυτές τις ξανθές τούφες που βάφαμε στα 90’s στο μπροστινό μέρος των μαλλιών μας; Ξέρεις, αυτές που μας έκαναν να νιώθουμε cool as cucmbers αφού είχαμε λίγο από Ginger Spice σε συνδυασμό με Rachel και Cindy μαζί!

Class of 2006

Ήταν ωραίες εποχές αν και, βλέποντας φωτογραφίες μας σήμερα, δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε. Υπάρχει ωστόσο ένα gorgeous κορίτσι και girl crush μας που θέλησε να επαναφέρει το trend και να το κάνει ξανά cool! Ο λόγος για την υπέροχη και τόσο-όμορφη-που-πονούν-τα-μάτια-μας Miranda Kerr. Η Miranda είναι girl crush μας για όλους τους λόγους που μπορεί να υποθέτεις. Είναι καλλονή, με δράση για το περιβάλλον και τα ζώα, έχει δική της σειρά περιποίησης… είναι γενικά cool και θα θέλαμε να είναι φίλη μας. Η Miranda λοιπόν είχε τα μαλλιά της σκούρα για καιρό.


https://www.instagram.com/p/Bn4MfrHHDrS/?utm_source=ig_embed_loading

Όλα αυτά άλλαξαν όμως χθες όταν αποφάσισε (με τη βοήθεια του hairstylist της) να επαναφέρει το 90’s hair trend για το οποίο μιλήσαμε πιο πάνω.


https://www.instagram.com/p/Bn6ygvEggK2/?utm_source=ig_embed_loading

Ο Harry Josh έβαψε μόνο τις μπροστινές τούφες της Miranda σε ένα καραμελένιο ξανθό και έτσι απλά έκανε και πάλι cool το trend που τρέμαμε να δούμε στις παλιές μας φωτογραφίες. Δεν ξέρουμε αν θα το κάναμε ξανά όμως… οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η Miranda το κάνει να δείχνει τόσο fresh που μας βάζει σε πειρασμό!

Διάβασε ακόμα:

Tι συμβαίνει; Γιατί βγάζεις σπυράκια στα αυτιά; Πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Color mania! 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για το πράσινο

Ξέχνα το highlighting, το νέο trend στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding