Αυτά είναι τα μόνα πινέλα που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτά είναι τα μόνα πινέλα που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου

Άσε όλα τα υπόλοιπα, δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ποτέ

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι μια πονεμένη υπόθεση… Κάποια δεν ξέρεις καν γιατί υπάρχουν, κάποια άλλα τα χρησιμοποιείς για άλλο λόγο αντί για αυτόν που προορίζονται. Κάποια τα αγοράζεις και δεν τα χρησιμοποιείς ποτέ αλλά τα πλένεις μαζί με τα υπόλοιπα. Θέλουμε να σου πούμε το εξής: Χρειάζεσαι μόνο 5 πινέλα, άντε ίσως 6. Όλα τα υπόλοιπα πραγματικά δεν θα σου χρησιμεύσουν σε κάτι εκτός και αν είσαι makeup artist. Δες λοιπόν ποια χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου και μην ξοδεύεις τα χρήματά σου άδικα…

Urban Decay Pinceau Blush

#1 Πινέλο για ρουζ
Είναι το βασικό σου πινέλο! Αν έχεις μόνο ένα, πινέλο του ρουζ θα είναι. Τα πινέλα του ρουζ είναι μεγάλα και αφράτα αλλά πιο μικρά από αυτά της πούδρας και με γωνία. Το Urban Decay, Pinceau Blush είναι το τέλειο.

Make Up Forever Pinceau 126

#2 Πινέλο πούδρας
Το χρησιμοποιείς για… την πούδρα σου και είναι το πιο μεγάλο πινέλο που θα αγοράσεις ποτέ. Πρέπει να είναι τόσο μεγάλο για να καλύπτει μεγάλη επιφάνεια και να αφήνει μία λεπτή στρώση από προϊόν. Το Make Up Forever, Pinceau #126 είναι ιδανικό.

Fenty Beauty by Rihanna Cheek Hugging Highlight Brush

#3 Πινέλο για contouring
…ή και για Highlighting. Είναι ένα πινέλο με ασύμμετρες τρίχες για να αγκαλιάζει τα ζυγωματικά και τα μάγουλά σου και δεν έχουμε δοκιμάσει καλύτερο από το Fenty Beauty by Rihanna, Cheek-Hugging Highlight Brush.

Kat Von D Shade Light Eye Contour Brush

#4 Πινέλο για σκιά
Άλλη πονεμένη ιστορία. Τα μικροσκοπικά πινέλα που έχουν μέσα οι παλέτες κάνουν δουλειά αλλά τα χάνεις και καταλήγεις να βάζεις σκιά με τα δάχτυλα. Με το Kat Von D, Shade + Light Eye Contour Brush θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα. Μπορείς να κάνεις όποιο Look θες με αυτό.

Benefit Defining Blending Tool

#5 Πινέλο φρυδιών
Για να τα βάφεις και να τα χτενίζεις καλά, δεν πρέπει να βασίζεσαι στα βουρτσάκια που έρχονται μαζί με τα μολύβια σου. Η επένδυση σε ένα καλό πινέλο φρυδιών αξίζει περισσότερο από όλες και το Benefit, Defining & Blending Tool θα σε ξετρελάνει.

MAC 196 Slanted Flat Top Foundation Brush

#6 Πινέλο για μεικάπ
Αν δεν χρησιμοποιείς beautyblender ή αν δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις μεικάπ με τα χέρια, τότε ένα πινέλο για μεικάπ θα σου φανεί χρήσιμο. Το MAC, #196 Slanted Flat Top Foundation Brush είναι το πιο εύχρηστο από όλα!

Διάβασε ακόμα:

Tι συμβαίνει; Γιατί βγάζεις σπυράκια στα αυτιά; Πώς θα τα αντιμετωπίσεις;

Color mania! 5+1 πράγματα που δεν ήξερες για το πράσινο

Ξέχνα το highlighting, το νέο trend στο μακιγιάζ είναι το Skin Gilding