Το ήξερες πως πρέπει να φοράς lip balm πριν πλύνεις το πρόσωπό σου;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το ήξερες πως πρέπει να φοράς lip balm πριν πλύνεις το πρόσωπό σου;

Εμείς όχι…

Ένα από τα προβλήματα του χειμώνα (εκτός από το φριζάρισμα) είναι τα σκασμένα χείλη. Αν δεν προσέξουμε, το κρύο κάνει τα χείλη μας ξερά και πολλές φορές επίπονα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο το κρύο #shock. Το πρόβλημα μπορεί να είναι και το σαπούνι που χρησιμοποιείς για να πλύνεις το πρόσωπό σου.

lips glamour 5feb18 istock 506132985 l

Τα χείλη σου βλέπεις, είναι διαφορετικά από το δέρμα σου. Αν λοιπόν χρησιμοποιείς για παράδειγμα ένα σαπούνι ενάντια στην ακμή, υπάρχει περίπτωση να αφυδατώνει τα χείλη σου. Αν μετά από αυτό δεν τους βάζεις κάτι για να τα ενυδατώσεις και βγαίνεις έξω με γυμνό… στόμα. Τότε υπάρχει διπλάσια περίπτωση να γυρίσεις σπίτι με σκασμένα χείλη.

balzamasssss

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να βάζεις lip balm πριν να πλύνεις το πρόσωπό σου. Ναι, καλά διάβασες! Βάζοντας λίγο lip balm πριν σαπουνίσεις το δέρμα σου ουσιαστικά «αδιαβροχοποιείς» τα χείλη σου και έτσι το σαπούνι δεν τα αφυδατώνει. Βάλε και λίγο μετά τον καθαρισμό και θα έχεις χείλη μαλακά όλο το χρόνο promise! Δεν ξέρεις ποια lip balms να πάρεις; We’ve got you girl! Δες 5 από τα αγαπημένα μας παρακάτω…