Αυτό είναι το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτό είναι το σχήμα νυχιών που κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά

Και δεν είναι τα τετράγωνα...

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν πολλά σχήματα νυχιών εκεί έξω. Από τετράγωνα και αμυγδαλωτά, σε stiletto και εντελώς στρογγυλά. Το ιδανικό σχήμα είναι θέμα πρώτα από όλα γούστου και αν θέλεις να το πας ακόμα πιο επιστημονικά, εξαρτάται από το σχήμα που έχει η βάση του νυχιού σου. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλά και η κάθε γυναίκα επιλέγει με τα δικά της κριτήρια. Αυτό που έχουν όμως κοινό όλες οι γυναίκες είναι το ότι θέλουν τα δάχτυλά τους να φαίνονται λεπτά και μακριά και το κατάλληλο σχήμα μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε αυτό. Ποιο είναι αυτό το σχήμα όμως...

Τετραγωνο

Το σχήμα που κάνει όλα τα δάχτυλα να φάινονται πο μακριά και λεπτά είναι το... οβάλ! Ναι το οβάλ είναι το πιο κολακευτικό και... αν μας ρωτάς... το πιο chic σχήμα νυχιών που μπορείς να κάνεις!

nailsbytaylorjustine 42598662 959962417527826 1009337971589906492 n

το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και τα αμυγδαλωτά νύχια βέβαια αλλά για αυτά χρειάζεται λίγο περισσότερο μήκος (το οβάλ γίνετια και σε πολύ κοντά) και το γεγονός πως λεπτάινουν τόσο πολύ στην άκρη, θα σε δυσκολέψει με το πληκτρολόγιο. Την επόμενη φορά που θα πας λοιπόν για μανικιούρ, ζήτα να σου κάνουν οβάλ νύχια (αν δεν έχεις ήδη) και δες τη διαφορά του αποτελέσματος στα δάχτυλά σου.

Διάβασε ακόμα:

Αποκλειστικό! Η Ισμήνη μας κουρεύτηκε και μάθαμε τις λεπτομέρειες από την ίδια ΚΑΙ τον κομμωτή της

#ConstellationNails… Δες 30 (ναι τριάντα) μανικιούρ με έμπνευση από τα άστρα!

Μην σνομπάρεις τις φακές… Μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια χέρια!