To νέο ζελέ ματιών της Avon υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μάτια σου σε λίγα δευτερόλεπτα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To νέο ζελέ ματιών της Avon υπόσχεται να μεταμορφώσει τα μάτια σου σε λίγα δευτερόλεπτα

Ναι, πολύ καλά διάβασες! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Η Avon είναι η εταιρεία καλλυντικών που αγαπά και φροντίζει τις γυναίκες όλων των ηλικιών σε κάθε φάση της ζωής τους και για αυτό την αγαπάμε! Τα νέα της είναι πολλά αλλά σήμερα θέλουμε να σου μιλήσουμε για μια διαφορετική πρόταση: Το επαναστατικό Ζελέ Ματιών ANEW Platinum Instant Eye Smoother. Πρόκειται για μια αποκλειστική καινοτομία της Avon, η οποία προσφέρει άμεσα, ορατά αποτελέσματα βελτίωσης της περιοχής των ματιών που διαρκούν όλη μέρα, για τις γυναίκες που αναζητούν μια πιο νεανική, φρέσκια και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση. Τι ακριβώς είναι όμως;

Ζελέ Ματιών Anew Platinum Instant Eye Smoother 1

Το Ζελέ Ματιών Instant Eye Smoother είναι μια τοπική λύση που στοχεύει στην μείωση και εξάλειψη της χαλαρότητας στην περιοχή των ματιών. Δημιουργεί ένα ελαφρύ, αόρατο φιλμ και παρέχει άμεσο αποτέλεσμα σφριγηλότητας, μειώνοντας σε δευτερόλεπτα τις σακούλες και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, απαλύνοντας τις ρυτίδες στην περιοχή και προσδίδοντας στην επιδερμίδα μια ανάλαφρη και φρέσκια όψη που μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές κρέμες αντιγήρανσης που δρουν με την πάροδο του χρόνου για να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας και να μειώσουν τα σημάδια της γήρανσης εκείνο δρα μακροχρόνια αλλά ΚΑΙ άμεσα και το άμεσο αυτό αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 8 ώρες.


https://www.instagram.com/p/Bo8zcYWlpTT/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Είναι σχεδιασμένο για γυναίκες 55 ετών και άνω που αναζητούν μια δραστική λύση για άμεσα αποτελέσματα, ενώ συγχρόνως, είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που συνήθως χρησιμοποιούν μακιγιάζ και καλυπτικό για να κρύψουν τις ατέλειες κάτω από τα μάτια, προσφέροντας τους μία εναλλακτική λύση που τις βοηθά να επιτύχουν την επιθυμητή εμφάνιση. Πως χρησιμοποιείται Εφαρμόζεται σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα ή πάνω από την κρέμα ματιών, αφού έχει απορροφηθεί πλήρως και αφαιρείται εύκολα με νερό ή με ένα κοινό μαντιλάκι ντεμακιγιάζ. Ακόμη, μπορεί να ανανεωθεί μετά από 8 ώρες άφοβα, εφαρμόζοντας ξανά μια μικρή ποσότητα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Αναζήτησέ το μέσω των Αντιπροσώπων της Avon σήμερα κιόλας

Διάβασε ακόμα:

Video! Δες 3 hacks για να κάνεις τέλεια τη γραμμή eyeliner με ένα προϊόν που θα βρεις στο φαρμακείο

Ποια αλλαγή του GNTM σου άρεσε περισσότερο; Ψήφισε εδώ!

Αυτά τα προϊόντα θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοί σου στην αντιγήρανση