Hey Angels! Μάθε τις λεπτομέρειες για το angelic μακιγιάζ από την πασαρέλα της Victoria’s Secret

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey Angels! Μάθε τις λεπτομέρειες για το angelic μακιγιάζ από την πασαρέλα της Victoria’s Secret

To show έγινε χθες και ακόμα παραμιλάμε…

To show της Victoria’s Secret ολοκληρώθηκε χθες με 60 μοντέλα από 20 χώρες να παρελαύνουν στην λαμπερή πασαρέλα. Τα μοντέλα έμοιαζαν φτιαγμένα σε εργαστήριο –όπως πάντα- και το μακιγιάζ τους ήταν πιο λαμπερό και φρέσκο από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/Bp2vBQxgEXM/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Τα… χέρια πίσω από το συγκλονιστικά λαμπερό Makeup look δεν ήταν άλλα από εκείνα της master Charlotte Tilbury η οποία χρησιμοποίησε προϊόντα από τη δική της σειρά στα πρόσωπα των μοντέλων.


https://www.instagram.com/p/Bp51uekgV1v/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει πως έμπνευση για το φετινό look στάθηκε το πάντα υγιές, χαρούμενο και φυσικά αψεγάδιαστο look της Gisele Bündchen η οποία έχει επίσης υπάρξει αγγελάκι στην πασαρέλα της Victoria’s Secret.


https://www.instagram.com/p/Bp16bzUFYVK/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Φέτος βέβαια, το fantasy bra το φόρεσε η stunning Elsa Hosk που –μεταξύ μας- δεν χρειάζεται να είναι ΤΟΣΟ αδύνατη αλλά ok, άγγελος είναι. Σε κάθε περίπτωση, η Charlotte αποκάλυψε ακριβώς τι χρησιμοποίησε για τα μακιγιάζ των αγγέλων και εμείς κρατήσαμε σημειώσεις.


https://www.instagram.com/p/Bp8ciMTgI_L/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Το δέρμα των μοντέλων προετοιμάστηκε με εντατική περιποίηση (μάσκες, κρέμες, κλπ) και στη συνέχεια, η Charlotte πέρασε ένα primer για λάμψη απευθείας στο δέρμα. Η συγκλονιστική λάμψη ήταν αποτέλεσμα μίας μείξης του μεικάπ και του primer!


https://www.instagram.com/p/Bp7rfI8ACD9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Έκανε απόλυτα φυσικό contouring και έδωσε χρώμα στα ζυγωματικά των μοντέλων ενώ ολοκλήρωσε το look με τη μαγική finishing powder από τη σειρά της.


https://www.instagram.com/p/Bp7muUiAmTK/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Στα μάτια, η Charlotte ήθελε να δώσει το αποτέλεσμα ενός ηλιοβασιλέματος στην Ίμπιζα όπως είπε και έτσι χρησιμοποίησε την παλέτα Exagger-Eyes από τη συλλογή της και προσέθεσε άφθονη μάσκαρα τονίζοντας ελαφρά και τα φρύδια των μοντέλων.


https://www.instagram.com/p/Bp8QFpmgx7l/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Στα χείλη, τα μοντέλα φόρεσαν το μολύβι χειλιών Lip Cheat Lip Liner στην απόχρωση Pillow Talk και από πάνω το κραγιόν Velvet Matte Cream στην απόχρωση Showstopper της Victoria’s Secret.


https://www.instagram.com/p/Bp7ccB1A7-b/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

To αποτέλεσμα ήταν απόλυτα λαμπερό, δροσερό, φρέσκο, sexy… ήταν τα πάντα και θα προπονηθούμε εντατικά στην αντιγραφή του! Επειδή όμως θέλουμε να δεις ακριβώς πόσο τέλεια έδειχναν τα μοντέλα στην πασαρέλα φτιάξαμε και ένα gallery να εδώ παρακάτω, με όλα τα στιγμιότυπα από το show! Κλικ κλικ…