Μπορείς να μαντέψεις τι χρώμα μαλλιά έχει τώρα η Kylie Jenner;

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μπορείς να μαντέψεις τι χρώμα μαλλιά έχει τώρα η Kylie Jenner;

Αλλάζει χρώμα συχνότερα και πό ότι αλλάζει κραγιόν!

Η Kylie Jenner αλλάζει χρώμα μαλλιών τρεις και τέσσερις φορές μέσα σε ένα μήνα και αυτό το έχουμε δεχτεί. Επίσης, έχουμε δεχτεί το γεγονός πως τις περισσότερες φορές, δεν είναι πραγματική αλλαγή αλλά περούκα. Βέβαια, μας έχει ξεγελάσει και μερικές φορές μιας που το τελευταίο ξανθό στο κεφάλι της ήταν πραγματική βαφή και όχι περούκα. Σε κάθε περίπτωση, έχει αποκτήσει ροζ μαλλιά, έχει γίνει μελαχρινή και έχει επιστρτέψει στο ξανθό μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και τώρα έκανε μία ακόμη αλλαγή...


https://www.instagram.com/p/BqyOMpFnC8r/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Kylie αποφάσισε πως θέλει γκρι μαλλιά και γκρι μαλλιά απέκτησε. Είναι το χρώμα που πήγαινε να γίνει τάση και τώρα είναι βέβαιο πως θα γίνει αφού ό, τι κάνει η Kylie ξαφνικά γίνεται major hit. Το ίδιο είχε συμβεί και με τα rose gold μαλλιά της που είχαν ξεκινήσει την φρενίτιδα των παστελ χρωμάτων στα μαλλιά.


https://www.instagram.com/p/BqtLhtnnExq/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Εμάς το γκρι μας αρέσει και ίσως να το κάναμε αλλά έχει ένα μειονέκτημα... Απαιτεί πολύ μακιγιάζ αν δεν θέλεις να μοιάζεις 20 χρόνια μεγαλύτερη από ότι είσαι ή απλά να μοιάζεις με άρρωστη. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι edgy, όμορφο και λέμε μπράβο στην Kylie. Τώρα θέλουμε να ξεφουσκώσει -ξανά- τα χείλη της.