Αυτές τις γιορτές μην κάνεις ένα απλό δώρο… Κάνε ένα δώρο αναζωογόνησης!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτές τις γιορτές μην κάνεις ένα απλό δώρο… Κάνε ένα δώρο αναζωογόνησης!

Υπάρχει ένα κουτί που κλείνει μέσα του όλα όσα χρειάζεται το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά!

LifestylePhoto Rejuvenating Gift Box 1080 x1080 copy

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κάνεις δώρα, αλλά και να δέχεσαι! Περνάς ώρες, διαλέγοντας το τέλειο δώρο για τους φίλους και την οικογένειά σου, ενώ τα πολύχρωμα πακέτα κάτω από το δέντρο είναι πηγή χαράς. Φέτος λοιπόν, για να σε βοηθήσουμε, σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε ένα δώρο που θα ξετρελάνει τις γυναίκες της ζωής σου και πολύ πιθανόν και εσένα την ίδια! Βλέπεις, η YOUTH LAB. έφτιαξε ένα πακέτο περιποίησης με όλα όσα χρειάζεται το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μίας γυναίκας, δηλαδή αναζωογόνηση και φροντίδα!

Το Rejuvenating Gift Box της YOUTH LAB. είναι η χριστουγεννιάτικη πρόταση περιποίησης από το αγαπημένο μας brand και εμείς έχουμε ήδη αγοράσει ένα για κάθε γυναίκα που αγαπάμε. Τι περιέχει; Θαύματα! Εντάξει υπερβάλλουμε… Περιέχει τα εξής δύο θαυματουργά προϊόντα (τώρα δεν υπερβάλλουμε):

Μία Wrinkles Erasure Cream σε συσκευασία των 50ml κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Είναι η κρέμα που οφείλει κάθε γυναίκα, άνω των 30 ετών, να έχει στο νεσεσέρ της. Παρέχει 24ωρη ενυδάτωση και επαναφέρει τη νεανική λάμψη και ελαστικότητα του δέρματος. Ακόμα, σβήνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και κάνει το δέρμα σου να λειτουργεί στο 100%, αφού ενεργοποιεί τις φυσικές λειτουργίες των κυττάρων. Μάλιστα, πλέον κυκλοφορεί σε νέα, luxurious και airlessσυσκευασία, που αποτρέπει την επιμόλυνση αλλά και την οξείδωση της κρέμας. Τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά και η υφή της απλά μεταξένια!

Ένα Dry Oil, σε συσκευασία των 100ml, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Πρόκειται για το πιο πολυτελές και πολυχρηστικό ξηρό λάδι, που προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, λειαίνει τις ρυτίδες του προσώπου και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Είναι τέλειο για την επαναφορά της λάμψης και της ελαστικότητας και επιπλέον στα μαλλιά, καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό, προστατεύει το χρώμα και τα προστατεύει από τη θερμότητα κατά το styling. Ήθελες κάτι περισσότερο; Υπάρχει! Η ξηρή υφή του δεν αφήνει λιπαρότητα, απορροφάται αμέσως και έχει το πιο μεθυστικό άρωμα από λουλουδένιες και ξυλώδεις νότες.

G

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς, λοιπόν, γιατί μιλάμε για ένα πακέτο αναζωογόνησης και θρέψης, ούτε γιατί έχουμε ξετρελαθεί! Είναι το δώρο που θα κάνουμε και στον εαυτό μας! Αναζήτησέ το και εσύ σε φυσικά και online φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και μέσω του e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com