DESTINATION DANCE: Η χριστουγεννιάτικη συλλογή που θα απογειώσει το γιορτινό σου look!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
DESTINATION DANCE: Η χριστουγεννιάτικη συλλογή που θα απογειώσει το γιορτινό σου look!

Ετοιμάσου για τις πιο glam γιορτές ever!

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, το αγαπημένο μας makeup brand 3INA μας έκανε το πιο Glam δώρο λανσάροντας μία νέα χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή! Το όνομα αυτής… DESTINATION DANCE. Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από την DISCO, λαμπερή όσο και οι μέρες των γιορτών, που ήρθε για να απογειώσει το γιορτινό σου look και να σε μετατρέψει στην dancing queen των βραδινών σου εξόδων!

2

Η νέα DESTINATION DANCE συλλογή περιλαμβάνει lip gloss, μάσκαρα, υγρό highlighter, ματ κραγιόν αλλά και gel σκιά ματιών, όλα γεμάτα glitter, εκτυφλωτικές αποχρώσεις και μεταλλικά χρώματα που παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα όλο το βράδυ, ενώ περιλαμβάνει και νεσεσέρ για να τα έχεις πάντα όλα μαζί σου! Τα προϊόντα της συλλογής διατίθενται σε υπέροχες holographic μονές συσκευασίες αλλά και σε συσκευασίες δώρου που θα ξετρελάνουν τις φίλες σου.

3

Είτε είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν, είτε σε party, είτε σκέφτεσαι ποιο μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο για τις φίλες σου, ο προορισμός είναι ένας: DESTINATION DANCE. Μία συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα καμίας γυναίκας που πιστεύει πως χρώμα σημαίνει έκφραση και ελευθερία και τόλμη είναι να δημιουργείς μοναδικά fashion-looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Η 3ΙΝΑ βάζει το χρώμα και τη λάμψη, εσύ βάλε την έμπνευση. BE BOLD, BE YOU, BE 3INA.