H Khloe Kardashian έκανε τα μαλλιά της ροζ ξοδεύοντας λιγότερο από 10€

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H Khloe Kardashian έκανε τα μαλλιά της ροζ ξοδεύοντας λιγότερο από 10€

…Το πιο trendy χρώμα μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Η Khloe Kardashian ΔΕΝ είναι ένας χαμαιλέοντας. Κάνει συνήθως προβλέψιμες και όσο-πιο-sexy-γίνεται επιλογές στα μαλλιά της. Αφού έγινε μητέρα λοιπόν, είναι ασυγκράτητη με τις αλλαγές στο χρώμα της χωρίς βέβαια να παρεκκλίνει από την Kardashian πεπατημένη οδό. Έγινε λοιπόν πλατινέ ξανθιά και πολύ το χάρηκε αλλά αυτή η αλλαγή δεν κράτησε πολύ…


https://www.instagram.com/p/BrGyq9Ig7fk/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βλέπεις, αποφάσισε πως θέλει λίγο ροζ στη ζωή της και έτσι μέσα σε λίγες μόνο μέρες, αποφάσισε να δώσει έναν ροζ τόνο στα μαλλιά της με τη βοήθεια του κομμωτή της Andrew Fitzsimons.


https://www.instagram.com/p/BrhFvIJggVk/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως είδες, το χρώμα από λευκό έγινε κάπως ροζέ και κάπως μας αρέσει. Είναι λίγο διαφορετικό και για λίγο χαρήκαμε που η Khloe αποφάσισε να αλλάξει για το 2019 αλλά όπως αποδείχθηκε, η αλλαγή δεν ήταν μόνη της.


https://www.instagram.com/p/Brg5mPRl-x9/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Ο κομμωτής της, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, αποκάλυψε πως το χρώμα της Khloe είναι αποτέλεσμα ενός ημιμόνιμου σπρέι που φεύγει με τα λουσίματα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε το L’ Oreal Paris, Colorista Spray στην ροζ απόχρωση το οποίο κοστίζει μόλις 8€!

10 d3454352c38ed97df024b8da7184d2ef

Αν λοιπόν είσαι die hard Kardashian fan και θέλεις να αντιγράψεις το look της Khloe, θα σου κοστίσει ελάχιστα και δεν θα χρειαστεί να «παντρευτείς» το ροζ. Θα το κάνεις;