Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για να αποφύγεις τον στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα μόνα tips που χρειάζεσαι για να αποφύγεις τον στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά σου

Θα μπορείς να φοράς τα πουλόβερ σου άφοβα!

Ο στατικός ηλεκτρισμός στα μαλλιά είναι ένα χειμωνιάτικο πρόβλημα. Μάλιστα, πολλά κορίτσια μπερδεύουν τον στατικό ηλεκτρισμό με το φριζάρισμα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Ο στατικός ηλεκτρισμός στα μαλλιά προκύπτει όταν αλλάζει το φορτίο τους αλλά δεν θα σε παιδέψουμε με τα πως και τα γιατί της επιστήμης αυτή τη στιγμή. Θα σου δώσουμε μόνο τη λύση έτσι ώστε να μπορείς να φοράς τα πουλόβερ σου και να μην μοιάζεις σα να πάλεψες με γάτες!

KERASTASE ELIXIR ULTIME L HUILE ORIGINALE

Βάλε λάδι!
Όσο πιο ενυδατωμένη είναι η τρίχα, τόσο λιγότερο φορτίο θα έχει οπότε, το λάδι μαλλιών είναι ο καλύτερός σου φίλος στη μάχη ενάντια στον στατικό ηλεκτρισμό. Το all time αγαπημένο μας (και κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών) δεν είναι άλλο από το Kerastase, Elixir Ultime L' Huile Originale.

Βούρτσα The Body Shop Paddle Hair Brush

Πάρε μία ξύλινη βούρτσα
Το μεγαλύτερο μέρος του στατικού ηλεκτρισμού προκύπτει και κατά το βούρτσισμα και οι πλαστικές βούρτσες επιδεινώνουν την κατάσταση. Επένδυσε λοιπόν σε μία ξύλινη βούρτσα που όχι μόνο θα περιορίσει τον στατικό ηλεκτρισμό αλλά θα κάνει και καλό στα μαλλιά σου. Εμείς έχουμε λατρέψει την The Body Shop, Paddle Hair Brush.

Διάβασε ακόμα:

Ξύπνησες με hangover; Έχουμε τα τρικ για να το κρύψεις...

Σου τελείωσε η μάσκαρα; Δεν ήρθε το τέλος! Δες τι μπορείς να κάνεις…

Δες 5 κραγιόν που αξίζει να αγοράσεις σήμερα!

DPG Network