Τα μαλλιά της Emma Stone είναι το όνειρο κάθε μελαχρινής. Ναι, μελαχρινής!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Τα μαλλιά της Emma Stone είναι το όνειρο κάθε μελαχρινής. Ναι, μελαχρινής!

Άλλαξε χρώμα και έχουμε ξετρελαθεί

Η Emma Stone είναι παραδοσιακά κοκκινομάλλα. Στην πραγματικότητα, η Emma είναι φυσική ξανθιά αλλά το κόκκινο της ταιριάζει τόσο πολύ που το κάνει συνεχώς. Την έχουμε δει βεβαίως με όλες τις αποχρώσεις του ξανθού όσο και του κόκκινου αλλά χθες μας εξέπληξε περπατώντας στο κόκκινο χαλί των 30στων Producers Guild Awards.

AP 19020164508620

Όπως βλέπεις, η πρωταγωνίστρια του The Favorite εμφανίστηκε με ένα σκούρο καστανό χρώμα που έχει μέσα του ελάχιστο κόκκινο και κάνει τη λευκή της επιδερμίδα να μοιάζει πορσελάνινη. Τα πράσινα μάτια της τονίζονται εξίσου και γενικά, βρίσκουμε πως το συγκεκριμένο χρώμα την κάνει να δείχνει ακόμα νεότερη.

AP 19020134211796

Φυσικά, η απόχρωση αυτή θα αλλάξει με τα λουσίματα καθώς τα μαλλιά της από κάτω είναι ανοιχτά και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι τροπή θα πάρει αυτό το χρώμα. Τώρα, αν μας ρωτάς γιατί το έκανε, εικάζουμε πως μπορεί να το έκανε για τις ανάγκες κάποιου νέου ρόλου αλλά δεν έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Σίγουρα πάντως δεν είναι περούκα και σίγουρα μας αρέσει πολύ! Δες στο παρακάτω gallery μερικά από τα αγαπημένα μας χρώματα-χτενίσματα της Emma και διάλεξε το δικό σου αγαπημένο... εμείς διαλέγουμε το τωρινό!