Μάθαμε τα πάντα για το hot μακιγιάζ της Mairiboo απευθείας από τη makeup artist της Γωγώ Νικηφοράκη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μάθαμε τα πάντα για το hot μακιγιάζ της Mairiboo απευθείας από τη makeup artist της Γωγώ Νικηφοράκη

Το κόκκινο κάτω από τα μάτια απλά μας ξετρέλανε!

Η Γωγώ Νικηφοράκη είναι μία από τις πλεον αγαπημένες μας (αν όχι η πιο αγαπημένη) makeup artist. Βλέπεις, η Γωγώ έχει έναν και μόνο σκοπό: Να κάνει τα κορίτσια να αισθάνονται όμορφα και όχι μόνο να δείχνουν όμορφα. Είναι τα «μαγικά χέρια» πίσω από το μακιγιάζ μεγάλων celebrities, καθημερινά δημιουργεί μικρά αριστουργήματα στο πρόσωπο της Φαίης Σκορδά ενώ μούσα της θα μπορούσε να πει κανείς, πως είναι η Μαίρη Συνατσάκη.


https://www.instagram.com/p/Bbuo7kPh_TH/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Το τελευταίο μακιγιάζ της Μαίρης που απλά μας ξετρέλανε! Είναι ένα Graphic, κόκκινο μακιγιάζ ματιών που κολακεύει πολύ τη Μαίρη και γενικά, είναι on trend και κολακευτικό για κάθε κορίτσι. Τι χρησιμοποίησε όμως η Γωγώ για να το δημιουργήσει; Την βρήκαμε στο τηλέφωνο και μας είπε όλες τις λεπτομέρειες!


https://www.instagram.com/p/BtgCH-MjdND/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Με την Μαίρη αποφασίζουμε την τελευταία στιγμή τι θα κάνουμε. Βασιζόμαστε περισσότερο στο συναίσθημα παρά στο outfit. Εκείνη τη φορά, είχαμε τελειώσει με το smoky look και απλά της δήλωσα πως θέλω να της βάλω κόκκινο μολύβι κάτω από τα μάτια. Εννοείται είπε ναι και της έβαλα μολύβι χειλιών γιατί ήταν το μόνο κόκκινο μολύβι που είχα:» μας είπε η Γωγώ και συνέχισε… «Το look είναι πραγματικά πανεύκολο και το μυστικό για να δείχνει trendy το κόκκινο κάτω από τα μάτια είναι μια καλή βάση. Να δημιουργήσεις δηλαδή μία τέλεια βάση πάνω και κάτω από τα μάτια για ένα ξεκούραστο αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει σαν λευκός καμβάς. Κατά τα άλλα, είναι κάτι που μπορούν να υποστηρίξουν τα περισσότερα κορίτσια!». Εννοείται θα το δοκιμάσουμε στην επόμενη βραδινή μας έξοδο και ανυπομονούμε να δούμε τι φανταστικό θα ετοιμάσει η Γωγώ την επόμενη φορά! Ευχαριστούμε Γωγώ, we love you!!