H celebrity makeup artist Γωγώ Νικηφοράκη, μοιράζεται τα μυστικά του τέλειου φυσικού μακιγιάζ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H celebrity makeup artist Γωγώ Νικηφοράκη, μοιράζεται τα μυστικά του τέλειου φυσικού μακιγιάζ

Από τη Φαίη Σκορδά και τη Μαίρη Συνατσάκη... η Γωγώ ξέρει πως να κάνει τα κορίτσια όμορφα!

Η Γωγώ Νικηφοράκη σε περίπτωση που δεν το ήξερες, είναι «τα μαγικά χέρια» πίσω από το καθημερινό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά, πίσω από τα ΑΠΙΘΑΝΑ looks της Μαίρης Συνατσάκη και πολλών άλλων celebrities. Είχα τη χαρά να τη γνωρίσω πριν από 2 περίπου χρόνια και ναι, μπορώ να τη λέω φίλη μου. Είναι όμως και δική σου φίλη! Είναι για την ακρίβεια, φίλη όλων μας γιατί πολύ απλά θέλει να κάνει τα κορίτσια όμορφα…


https://www.instagram.com/p/BeIWhUVhhGw/?utm_source=ig_embed

Η Γωγώ βλέπεις έχει ένα υπέροχο ταλέντο, βλέπει μέσα σου πρώτα από όλα και δημιουργεί μία… «σύνδεση» να το πω; Μετά από αυτό σε βλέπει κανονικά, κάνει 35 γκριμάτσες και τέλος σε βάφει κάνοντας άλλες 35 γκριμάτσες. Όταν μάλιστα είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα, στραβώνει το στόμα της προς τα αριστερά και ρουθουνίζει (δεν αστειεύομαι).Μπορεί να ερωτευτεί τα μάτια σου, μπορεί τα χείλη σου. Μπορεί να λατρέψει το δέρμα σου, το χαμόγελο ή το βλέμμα σου… Βρίσκει πάντα κάτι που αγαπά σε εσένα και σε βάφει με άξονα αυτό… εντάξει και την περίσταση. Ποια είναι η περίσταση σήμερα; Η καλοκαιρινή χαλάρωση…Η χαλάρωση του μυαλού πρώτα από όλα και του μακιγιάζ δεύτερον και γι’ αυτό τα μυστικά της Γωγώς αφορούν το φυσικό μακιγιάζ. Ξέρεις, αυτό που σε κάνει να δείχνεις όμορφη, σα να μην έχεις φορέσει τίποτα και η Γωγώ το κάνει τόσο καλά…

Too Faced Born This Way

«Όλα ξεκινούν από το δέρμα» λέει η Γωγώ. «Πρέπει να ενυδατώνουμε πολύ καλά την επιδερμίδα και να κάνουμε καλό μασάζ για να ενεργοποιούμε την κυκλοφορία. Έτσι, ό, τι και αν βάλεις επάνω μετά θα δείχνει άψογο αφού το δέρμα θα λάμπει από μόνο του». Το αγαπημένο barely there μεικάπ της Γωγώς είναι το Born This Way της Too Faced γιατί καλύπτει φυσικά χωρίς να είναι βαρύ όπως λέει.

Ardell Brow Pomade

«Έπειτα, αυτό που κάνει το πρόσωπο να μοιάζει βαμμένο χωρίς να έχεις κάνει σχεδόν τίποτα είναι τα φρύδια» συνεχίζει η Γωγώ που παρεμπιπτόντως, δεν βάφει απλά τα φρύδια, τα βγάζει, τα σχηματίζει και είναι καλύτερη από πολλές brow experts εκεί έξω. Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια είναι η Brow Pomade της Ardell γιατί μπορείς να «ρυθμίσεις» την ένταση του χρώματος όπως λέει και το αποτέλεσμα είναι σούπερ φυσικό.

Ofra Everglow Highlighter

Τέλος «τώρα το καλοκαίρι το μόνο που θα ήθελα σε ένα πρόσωπο είναι η λάμψη» λέει η Γωγώ και το αγαπημένο της highlighter είναι το Everglow Highlighter της Ofra. Το λατρεύει γιατί έχει τρεις αποχρώσεις που μπορείς να αναμείξεις για ένα sur mesure αποτέλεσμα στα μάγουλα και για highlighting στα μάτια. Τρία πράγματα θέλει λοιπόν να θυμάσαι η Γωγώ και αυτά είανι τα μυστικά για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ :

  1. Η ενυδάτωση και το μασάζ είναι πιο σημαντικά ακόμα και από το μεικάπ
  2. Τα φρύδια σου θα κάνουν όλη τη διαφορά
  3. Το καλοκαίρι, το πρόσωπό σου έχει ήδη χρώμα άρα πρέπει να του προσθέσεις μόνο λάμψη

We love you Γωγω!

Διάβασε ακόμα:

Trends FW/18: Καφέ κραγιόν

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φοράμε στα νύχια μας όλο το Φθινόπωρο

Διάβασε πώς έβαφαν τα λευκά των μαλλιών τους τον 16ο αιώνα και προσπάθησε να μην ανακατευτείς