To νέο Check-Matte Solution της YOUTH LAB. θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το ματς με τη λιπαρότητα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To νέο Check-Matte Solution της YOUTH LAB. θα σε βοηθήσει να κερδίσεις το ματς με τη λιπαρότητα!

Δεν είναι primer, δεν είναι blotting προϊόν… είναι κατηγορία από μόνο του!

Η λιπαρότητα της επιδερμίδας είναι ένα ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ναι με κεφαλαία) μεγάλο και εκνευριστικό. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα καταλαβαίνεις τι εννοούμε… Δεν μπορείς να ξεφύγεις από εκείνες τις γυαλάδες στο μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Δεν γίνεται να έχεις ένα απόλυτα ματ αποτέλεσμα χωρίς επιπτώσεις… Θεωρείς πως το παιχνίδι είναι χαμένο και παλεύεις με τα primers και τα μαντηλάκια κατά της λιπαρότητας να κερδίσεις έστω μερικές μάχες. Τέλος όλα αυτά όμως γιατί η YOUTH LAB. ήρθε να δώσει τη λύση και να ανοίξει μία νέα κατηγορία! Καλωσόρισε το νέο Check-Matte Solution!

YOUTH LAB. CHECK MATTE PHOTO 1

Είναι ένα προϊόν με λεπτόρρευστη σύνθεση και αντιοξειδωτική δράση που απορροφά τη λιπαρότητα δίνοντας ματ τελείωμα που διαρκεί για ώρες. Απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους ενώ βελτιώνει την όψη τους, ενυδατώνει, φρεσκάρει και ανανεώνει την επιδερμίδα ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ! Δεν είναι ένα primer Ούτε και συγκρίνεται με τα Blotting papers. Είναι μία κατηγορία από μόνο του αφού ελέγχει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα λόγω της αντιφλεγμονώδης και κερατολυτικής δράσης του, καθαρίζει και εξυγιαίνει τους κλειστούς πόρους, μειώνει την όψη τους και ενυδατώνει! Πως χρησιμοποιείται; Εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, πιέζοντας απαλά το σφουγγαράκι στον ενσωματωμένο σπόγγο της compact συσκευασίας CHECK-MATTE και ταμπονάροντας ελαφρά κάθε λιπαρή ζώνη του προσώπου. Ακολουθεί η ενυδατική κρέμα ή το makeup και ένα απίστευτο ματ και ασφαλές αποτέλεσμα! Γιατί ασφαλές;

CHECK MATTE inside open

Γιατί το Check-Matte Solution προσφέρει: Απορρόφηση της λιπαρότητας χάρη στα Hi tech συστατικά του! Απολέπιση με το Σαλικυλικό Οξύ, γνωστό για την εξαιρετική κερατολυτική, φαγεσωρολυτική και αντιφλεγμονώδη δράση του. Εντατική Ενυδάτωση με το Second Skin Matrix®, σύμπλεγμα από Τρεχαλόζη, Ουρία, Σερίνη, Υαλουρονικό Οξύ και Pullulan. Αντιοξειδωτική προστασία με την Βιταμίνη E. Και τέλος, αίσθηση δροσιάς και ένα βελούδινο τελείωμα στο δέρμα. Είναι ιδανικό για το λιπαρό ή με τάση ακμής δέρμα αλλά και το μικτό και ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας. Κυκλοφορεί σε πρακτική compact συσκευασία με καθρέπτη και αντιμικροβιακό σφουγγαράκι για να εφαρμόζεται εύκολα κατά τη διάρκεια της μέρας ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ. Παράλληλα, κυκλοφορεί και το CHECK-MATTE Refiller, ειδική συσκευασία σε μορφή σωληναρίου για το επαναγέμισμα της compact συσκευασίας. Αναζήτησέ το σήμερα σε φαρμακεία και online φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα & στο e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com.