ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μιλήσαμε με τη nail artist της Emma Stone & μάθαμε τις λεπτομέρειες του μανικιούρ της

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μιλήσαμε με τη nail artist της Emma Stone & μάθαμε τις λεπτομέρειες του μανικιούρ της

Η Emi Kudo απάντησε στις ερωτήσεις μας και ουρλιάζουμε!

Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από την απονομή των βραβείων Όσκαρ και, ενώ έχουμε λυπηθεί για την ήττα του Γιώργου Λάνθιμου, εδώ στο beauty department έχουμε έναν λόγο πραγματικά για να τσιρίζουμε. Χωρίς να έχω κλείσει τα μάτια μου ούτε για ένα λεπτό (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και αφού είχα εξαντλήσει τα του κόκκινου χαλιού, πέρασα στο Instagram για να μάθω τις λεπτομέρειες από τους ειδικούς που ετοίμασαν τις σταρ. Πρώτη στάση ήταν φυσικά οι nail artists και συγκεκριμένα η προσωπική μου αγαπημένη Emi Kudo επιμελείται το μανικιούρ της Emma Stone (μεταξύ άλλων). Τη λατρεύω γιατί δεν κάνει υπερβολές, είναι απίθανη επαγγελματίας και όλες της οι δημιουργίες αποπνέουν μία υπέροχη κομψότητα που… σπανίζει στον χώρο του μανικιούρ στις μέρες μας.


https://www.instagram.com/p/BuSXbX7HJE6/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Με ένα κλικ στο προφίλ της είδα τα πανέμορφα, chic νύχια της Emma Stone, φυσικά ξετρελάθηκα και –μην με ρωτήσεις πως και γιατί- αποφάσισα να στείλω ένα mail στην Emi με μερικές ερωτήσεις, πιστεύοντας πως δεν θα το δει ίσως ποτέ. ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ! Η Emi όχι μόνο το είδε αλλά μου απάντησε αμέσως! Πρώτη ερώτηση λοιπόν ήταν για το χρώμα…


https://www.instagram.com/p/BuR_al7H_tG/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Για το μανικιούρ της Emma Stone στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, η Emi Kudo χρησιμοποίησε το OPI, Infinite Shine στην απόχρωση The Beige of Reason. Είναι ένα καθαρό Nude που κολακεύει τη λευκή επιδερμίδα της Emma. Έπειτα τη ρώτησα γιατί διάλεξε μία ακόμη nude απόχρωση (τα νύχια της Emma ήταν nude και στις χρυσές σφαίρες).


https://www.instagram.com/p/BuSeARnBVkb/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

«Emma’s Louis Vuitton gown had sparkles, so we subtracted for the nails. The key of high fashion is subtraction. Not addition». Η Emi εξήγησε πως, αφού η Louis Vuitton τουαλέτα της Emma είχε παγιέτες αποφάσισαν να κάνουν ένα αφαιρετικό μανικιού. «Το μυστικό για την υψηλή μόδα είναι η αφαίρεση, όχι η πρόσθεση» είπε και χειροκρότησα για λίγο μπροστά στο mail μου. Τέλος, της ζήτησα να μου πει τις χρωματικές της επιλογές για την άνοιξη που θα έρθει…


https://www.instagram.com/p/BuNRXEinMC1/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Από τη nude παλέτα, η Emi προτιμά το κρεμώδες μπεζ της καρύδας σε αντίθεση με το nude που θύμιζε δεύτερο δέρμα την περσινή χρονιά. Από τα πιο έντονα χρώματα, για αυτή την άνοιξη θέλει τα νύχια σε ένα φωτεινό ροζ χρώμα όπως αυτό του φορέματος της Gemma Cheng.

Gemma Chan

Περιττό να σου πω πως, αν ήξερα πως θα απαντήσει η Emi Kudo στο mail Μου θα της έκανα 113 ερωτήσεις και όχι μόνο 3 αλλά δεν πειράζει. Μου έδωσε έναν λόγο για να την αγαπήσω περισσότερο για το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της και να μην κλείσω μάτι για το υπόλοιπο της ημέρας!