Αν θέλεις να δεις πως είναι ένα πραγματικά τέλειο μανικιούρ τότε κοίτα τα χέρια της Emma Stone…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν θέλεις να δεις πως είναι ένα πραγματικά τέλειο μανικιούρ τότε κοίτα τα χέρια της Emma Stone…

Ωραία τα nail art αλλά τα διακριτικά χρώματα σε κοντά νύχια είναι winners κάθε φορά!

Το πόσο μας αρέσουν, εδώ στο beauty department του queen.gr, τα κοντά, διακριτικά βαμμένα νύχια το ξέρεις. Ξέρεις ακόμα, το πόσο πολύ αγαπάμε την Emma Stone. Δεν είναι παράλογο λοιπόν το ότι μας ξετρέλανε το μανικιούρ που έκανε για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των SAG Awards. Η celebrity nail artist Emi Kudo, είναι υπεύθυνη για αυτό το λιτό, αριστοκρατικό αριστούργημα και –ειλικρινά- σχεδόν αρχίσαμε να χειροκροτούμε όρθιες μπροστά στις οθόνες μας όταν το είδαμε…


https://www.instagram.com/p/BtKR1ZVngbx/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η Emi Kudo χρησιμοποίησε το legendary (και αγαπημένο της βασίλισσας Ελισσάβετ) Ballet Slipers της Essie και κράτησε το μήκος των νυχιών πολύ κοντό και chic. Στα δάχτυλά της η Emma φορούσε μικρά, κομψά δαχτυλίδια του οίκου Louis Vuitton (ήταν ο οίκος που την έντυσε για τη βραδιά) με τα οποία δεν θα ταίριαζε τόσο άλλο χρώμα ή μήκος νυχιών.

Essie στην απόχρωση Ballet Slippers

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που τα δάχτυλα της Emma μας ξετρέλαναν. Και για τις Χρυσές Σφαίρες είχε επιλέξει ένα πολύ διακριτικό χρώμα και κοντό μήκος. Εκείνη τη βραδιά, η Emi είχε χρησιμοποιήσει το Buttoned and Buffed βερνίκι της Essie, ένα λαχταριστό και πολύ κολακευτικό nude.


https://www.instagram.com/p/BsUQDQwHIPZ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Είχε συνδυαστεί μοναδικά με την τουαλέτα της και τότε θέλαμε να τη χειροκροτήσουμε. Βλέπεις, μπορεί μας αρέσουν πολύ τα nail art, είναι διασκεδαστικά και μας φτιάχνουν τη διάθεση αλλά… Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την κομψότητα του απλού, κοντού και clean cut μανικιούρ.