H νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion είναι τόσο ανοιξιάτικη που θα ξετρελαθείς!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
H νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion είναι τόσο ανοιξιάτικη που θα ξετρελαθείς!

Η προστασία κι η φρεσκάδα που χρειάζεσαι όλη μέρα, έχουν άρωμα ροζ τριαντάφυλλο!

Το Fa σε ταξιδεύει στον ειδυλλιακό κόσμο των αισθήσεων με τη νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion με άρωμα ροζ τριαντάφυλλου! Τώρα έχεις ένα αποσμητικό που σου φτιάχνει την διάθεση και σε προκαλεί να ερωτευτείς με το γλυκό του άρωμα!

Fa Pink Passion Roll On

Η νέα σειρά αποσμητικών Fa Pink Passion παρέχει 48ωρη προστασία από την κακοσμία και θα την βρεις σε Roll-On & Spray με υπέροχα γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα από ροζ τριαντάφυλλο. Το Fa Deodorant Roll-on Pink Passion, είναι αντιιδρωτικό αποσμητικό με τεχνολογία αρωμάτων η οποία ενεργοποιείται με την κίνηση και την υγρασία, προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία έως και 48 ώρες.

Fa Pink Passion Spray

Το Fa Deodorant Spray Pink Passion με σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, δρα άμεσα κατά των βακτηρίων που προκαλούν οσμές, δεν περιέχει άλατα αλουμινίου, δεν αφήνει σημάδια και διαρκεί έως και 48 ώρες. Η σειρά Fa Pink Passion είναι δερματολογικά ελεγμένη και είναι η Νο.1 σειρά αποσμητικών Fa στην Ευρώπη. Ταξίδεψε κι εσύ στον αισθησιακό κόσμο των αρωμάτων με τη νέα σειρά αποσμητικώνFa Pink Passion με ροζ τριαντάφυλλο!