Η νέα σειρά bioten Detox είναι φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η νέα σειρά bioten Detox είναι φτιαγμένη για την πόλη, όπως εσύ!

Μπες στη νέα εποχή Detox και ανακάλυψε το City Girl που κρύβεις μέσα σου.

Το bioten, πιστό στην αποστολή του να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γυναίκα για να αισθάνεται ξεχωριστή, παρουσιάζει τη σειρά Detox. Η νέα σειρά κλείνει το μάτι σε κάθε κορίτσι της πόλης που αναζητά την απόλυτη περιποίηση για την επιδερμίδα του. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής της πόλης σου δίνουν ενέργεια και ενισχύουν το δυναμισμό σου, είναι γεγονός. Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όμως: το καυσαέριο, η κίνηση, η ένταση και το άγχος της καθημερινότητας ταλαιπωρούν καθημερινά το δέρμα σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σειρά προϊόντων που θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας και θα θωρακίσει την επιδερμίδα σου απέναντι στις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

Bioten 153

Είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τη νέα σειρά bioten Detox και να δώσεις στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στη ζωή της πόλης; Συνέχισε να διαβάζεις! Αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύχτας, νερό καθαρισμού, gel καθαρισμού και μάσκα προσώπου. Κοινό χαρακτηριστικό τους; Ο ενεργός άνθρακας που δρα σα μαγνήτης και παγιδεύει τους ρύπους εξασφαλίζοντας μια φρέσκια αίσθηση στο δέρμα. Η μοναδική τους σύνθεση περιλαμβάνει επίσης το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τέλος, η σειρά detox είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές, ενώ η σύσταση των προϊόντων είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης. Και, αν και όλα τα προϊόντα της σειράς Detox περιέχουν ενεργό άνθρακα, το gel καθαρισμού και η μάσκα προσώπου θα μετατρέψουν την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις σε αξέχαστη εμπειρία καθώς, πιστά στο κύριο συστατικό τους, είναι μαύρα!

Bioten 105 copy

Και μιας και το κάθε κορίτσι της πόλης είναι δυναμικό, ανεξάρτητο αλλά και fun, το bioten δίνει ένα παιχνιδιάρικο αέρα στην detox καμπάνια δημιουργώντας ένα συναρπαστικό quiz: το “City Girl Quiz”! Μία σειρά cool ερωτήσεων για το τί σου αρέσει να κάνεις στην πόλη, αν σου αρέσει να ανακαλύπτεις τα κρυμμένα της μυστικά ή απλά να απολαμβάνεις τον καφέ σου σε κάποια ηλιόλουστη πλατεία θα αποκαλύψει τη δική σου “City Girl” προσωπικότητα! Boho, romantic ή μήπως urban; Η απάντηση μπορεί να σε ξαφνιάσει! Μείνε συντονισμένη στα κανάλια του bioten για να μην χάσεις την έναρξη του διαγωνισμού. Μπορείς να κερδίσεις ένα ταξίδι στον απόλυτο urban προορισμό, τη Nέα Υόρκη καθώς και πολλά πλούσια δώρα όπως προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξεις το city girl που κρύβεις μέσα σου & αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσεις τα δικά σου Detox smoothies.

Bioten 6

Για να έρθει ακόμα πιο κοντά σε κάθε κορίτσι της πόλης, το bioten θα δημιουργήσει “Detox corners” σε super market και καταστήματα καλλυντικών και σε καλεί να τα επισκεφθείς, να μάθεις όλα τα νέα by bioten, να παίξεις και να κερδίσεις πλούσια δώρα, on the spot. Παρακολούθησε τα κανάλια του bioten και βρες ποιο είναι το πιο κοντινό σου bioten “Detox Corner”!