Αν ακολουθήσεις αυτά τα ΠΟΛΥ απλά βήματα, δεν θα ξανασκάσουν τα χείλη σου την άνοιξη

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αν ακολουθήσεις αυτά τα ΠΟΛΥ απλά βήματα, δεν θα ξανασκάσουν τα χείλη σου την άνοιξη

Είναι τόσο απλά και τόσο αποτελεσματικά

Όταν κάποιος σκέφτεται τα σκασμένα χείλη, το μυαλό του πάει στον χειμώνα. Αν άνοιξες όμως αυτό το άρθρο με λαχτάρα να μάθεις πως θα απαλλαγείς από τα σκασμένα χείλη, τότε ξέρεις πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Τα χείλη σκάνε τον χειμώνα, το καλοκαίρι, την άνοιξη και τον χειμώνα και μερικές από εμάς είμαστε πιο επιρρεπείς σε αυτή την ταλαιπωρία. Υπάρχει όμως τρόπος να αποφύγεις το σκάσιμο των χειλιών πριν καν εμφανιστεί και παρακάτω θα βρεις όλα τα tips για να το κάνεις!

Preen emn S17 019

Όταν πλένεις το πρόσωπό σου
Το καθαριστικό του προσώπου σου μπορεί να αφυδατώνει τα χείλη σου και έτσι να τα επιβαρύνει. Πριν πλύνεις λοιπόν το πρόσωπό σου, βάλε λίγο lip balm για να τα προστατέψεις.

Αμυγδαλέλαιο
Περιέχει βιταμίνες Α και Ε και έτσι μπορεί να κάνει θαύματα για τα χείλη που υποφέρουν. Ταμπονάρισε μερικές σταγόνες στα χείλη σου κάθε βράδυ και θα δεις τεράστια διαφορά.

Μην τα γλύφεις
Μπορεί να νομίζεις πως τα ενυδατώνεις αλλά κάνεις ακριβώς το αντίθετο! Τα αφυδατώνεις με το σάλιο σου και πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις ακόμα και αν γίνεται μηχανικά.

Κάνε απολέπιση
Μπορείς να την κάνεις με ζάχαρη, με κάποιο ειδικό προϊόν, με την οδοντόβουρτσά σου ή και με μία πετσέτα. Το θέμα είναι να την κάνεις! Είναι πολύ σημαντική για την υγεία των χειλιών σου!

Η αναπνοή σου
προσπάθησε να αναπνέεις περισσότερο από τη μύτη σου… Όταν αναπνέεις πολύ από το στόμα αφυδατώνονται τα χείλη σου. Δεν είναι τυχαίο που συνήθως έχεις παράλληλα σκασμένα χείλη και συνάχι.

Διάβασε ακόμα: Girl Crush! Θέλουμε τα βελούδινα χείλη της Δανάης Παππά ΤΩΡΑ!