Μιλήσαμε με το Νικόλα Βιλλιώτη για την αλλαγή των μαλλιών της Μαριέττας Χρουσαλά

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μιλήσαμε με το Νικόλα Βιλλιώτη για την αλλαγή των μαλλιών της Μαριέττας Χρουσαλά

Η όμορφη Μαριέττα ετοιμάζεται για το καλοκαίρι

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ένα χρυσαφένιο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της που πραγματικά ζηλεύουμε. Η βάση της είναι ιδανική για το Californian ξανθό που εδώ και πολύ καιρό κάνει στα μαλλιά της και κάθε που αλλάζει η σεζόν το ανανεώνει. Ενόψει του καλοκαιριού λοιπόν, η όμορφη Μαριέττα επισκέφθηκε τον master hair colorist Νικόλα Βιλλιώτη για την καλοκαιρινή της ανανέωση και δεν σταμάτησε να ανεβάζει stories στο Instagram!

LLLLL

Εμείς ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μιλήσαμε με το Νικόλα για να μας πει τις λεπτομέρειες της αλλαγής της και θα σου πούμε αμέσως τι μας απάντησε. «Η Μαριέττα έκανε ανταύγειες και ταυτόχρονα painting για περισσότερα ξανοίγματα στις άκρες. Είναι μία καλοκαιρινή ανανέωση και ξεκάθαρα μπορεί να υποστηρίξει αυτό το λαμπερό χρώμα με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της» μας είπε.

mariettachrousala 56462851 411644529653715 3963571878386805616 n

«Οι αποχρώσεις που κάναμε είναι μπεζ με ψυχρές και θερμές ανταύγειες για ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα. Δώσαμε λίγη περισσότερη έμφαση στις τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο καθώς αυτά είναι τα μαλλιά που ανοίγουν περισσότερο από τον ήλιο έτσι κι αλλιώς και αυτό ήταν όλο» είπε ολοκληρώνοντας.

KKKK

Εμείς βρίσκουμε το φρεσκάρισμα στο χρώμα της Μαριέττας απλά τέλειο και ελπίζουμε να μπορέσουμε να βρούμε ραντεβού στο ολοκαίνουργιο κομμωτήριο του Νικόλα και για τη δική μας καλοκαιρινή ανανέωση.

Διάβασε ακόμα: Breaking News! Το νέο κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη άνοιξε σήμερα!