Σταμάτα ό, τι κάνεις! Βρήκαμε το Brand που αγαπά εσένα και τον πλανήτη!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Σταμάτα ό, τι κάνεις! Βρήκαμε το Brand που αγαπά εσένα και τον πλανήτη!

Love Beauty and Planet θα πει: Όμορφα μαλλιά, λαμπερή επιδερμίδα και λίγη αγάπη για τον πλανήτη!

Η σειρά Love Beauty and Planet, η νέα άφιξη στο χώρο της ομορφιάς, σε καλωσορίζει σε ένα κόσμο γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό σου και τον πλανήτη. Γεμάτη πάθος, έμπνευση και… μικρές πράξεις αγάπης, η σειρά αυτή ξεχωρίζει και μας εμπνέει να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στη ζωή και το περιβάλλον. Έλα μαζί μας στον κόσμο του Love Beauty and Planet και ανακάλυψε πώς ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να κάνει την αλλαγή μέσα από καθημερινά #smallactsoflove!



Ποιες είναι όμως οι πράξεις αγάπης των Love Beauty and Planet προϊόντων; Όλα τα Love Beauty and Planet προϊόντα είναι Cruelty Free και Vegan, με πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA (people for the ethical treatment of animals) και την Ευρωπαϊκή Ένωση Χορτοφάγων. Αυτό σημαίνει ότι δεν πραγματοποιούν πειράματα σε ζώα και κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει ζωικά συστατικά και δεν έχει εκμεταλλευτεί ζώα κατά τη διαδικασία παραγωγής του.

lbp 1 3
lbp 3 3

Όλα τα προϊόντα περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 90% και πάνω και οργανικά ελαία, όπως το έλαιο καρύδας, ενώ όλα μας τα αρώματα είναι συλλεγμένα από βιολογικές καλλιέργειες δίκαιου εμπορίου με σεβασμό στη βιοποικιλότητα. Παράλληλα όλες οι συνθέσεις είναι βιοδιασπώμενες σε ποσοστό έως και 99%. Θέλοντας να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, το Love Beauty and Planet brand έχει φροντίσει όλα του τα μπουκάλια να είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και είναι και τα ίδια ανακυκλώσιμα.

Η αγάπη όμως δεν σταματά εδώ αφού το Love Beauty and Planet σε καλεί να γίνεις μέρος του κινήματος #smallactsoflove και να υιοθετήσεις τη δική σου μικρή πράξη αγάπης, φροντίζοντας το περιβάλλον. Οι επιλογές πάρα πολλές, όπως το να μειώσεις το πλαστικό στη ζωή σου, να ανακυκλώνεις περισσότερο, να μοιράζεσαι πιο συχνά τη διαδρομή στο αυτοκίνητο με φίλους ή και γιατί όχι… να πας με ποδήλατό στη δουλειά. Διάλεξε το δικό σου #smallactoflove και ξεκίνα σήμερα!

Παράλληλα, η σειρά Love Beauty and Planet είναι εδώ για να σε πλημμυρίσει με υπέροχα προσεκτικά συλλεγμένα αρώματα και να γίνει μέρος της beauty ρουτίνας σου, γιατί όλες αισθανόμαστε ακόμα πιο όμορφα όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας και ταυτόχρονα φροντίζουμε τον πλανήτη. Στη νέα σειρά θα βρεις προϊόντα περιποίησης μαλλιών, περιποίησης σώματος, καθαρισμού και ενυδάτωσης και καθαρισμού προσώπου, με πολλά ακόμα να έρχονται σύντομα.