Η άμεση λύση για ξεκούραστο βλέμμα είναι εδώ!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η άμεση λύση για ξεκούραστο βλέμμα είναι εδώ!

Ξεκούραση, ενυδάτωση, λάμψη…. Όλα όσα θέλεις σε ένα προϊόν!

Ξεκούραση, ενυδάτωση, λάμψη…. Αν υπήρχε το τρίπτυχο για ένα φωτεινό βλέμμα, αυτό θα ξεκινούσε από τη σωστή καθημερινή φροντίδα και θα κατέληγε σε ένα trend της κοσμητολογίας και στο νέο καινοτόμο REVITALIZATION HYDROGEL EYE PATCH της FREZYDERM. Η κούραση της καθημερινότητας, το αγχωτικό lifestyle, η ελλιπής περιποίηση και το μπλε φως από τις ηλεκτρονικές συσκευές και οθόνες είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και να κάνουν την όψη μας να δείχνει πιο θαμπή, κουρασμένη και άτονη. Όλα τα παραπάνω βρίσκουν λύση με τη νέα καινοτομία της FREZYDERM, μιας και το REVITALIZATION HYDROGEL EYE PATCH έρχεται να δώσει στο βλέμμα σου το πολυπόθητο boost λάμψης και αναζωογόνησης ακόμη κι αν δεν έχεις συμπληρώσει το… απαραίτητο 8ωρο ύπνου. Τι ακριβώς είναι όμως το REVITALIZATION HYDROGEL EYE PATCH και τι κάνει;

Frezyderm Revitalization Hydrogel Eye Patch 2

Πρόκειται για μία αναζωογονητική μάσκα ματιών υδρογέλης η οποία ανακουφίζει τη λεπτή και ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια και χαρίζει μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς που ανανεώνει και ξεκουράζει το βλέμμα. Η καινοτόμα σύνθεσή της εξασφαλίζει ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών για μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητα ενώ διαθέτει το κατάλληλο σχήμα για άριστη εφαρμογή κάτω από τα μάτια. Πως χρησιμοποιείται; Πανεύκολα!

2
  1. Καθάρισε και στέγνωσε το πρόσωπο.
  2. Αφαίρεσε το αυτοκόλλητο κάλυμμα από την μάσκα και τοποθέτησέ την στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
3
  1. Άσε τη μάσκα για 4 ώρες τουλάχιστον. (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 8 ώρες. Συνιστάται να εφαρμόζεται τη νύχτα για πλήρη και συνεχή απορρόφηση των δραστικών συστατικών.)
  2. Αφαίρεσε τη μάσκα αργά από τις άκρες.

Θα το βρεις στα φαρμακεία!