Το αγαπημένο lip balm της Kate Middleton δεν είναι πανάκριβο!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το αγαπημένο lip balm της Kate Middleton δεν είναι πανάκριβο!

Και ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι

Οτιδήποτε έχει να κάνει με την Kate Και την Meghan συναρπάζει όλο τον κόσμο, μαζί και εμάς. Βλέπεις, είναι πριγκίπισσες και όλες θέλουμε να νιώθουμε σαν αυτές, έστω και το μόνο που έχουμε κοινό είναι κάτι τόσο ασήμαντο όσο ένα lip balm. Στο μυαλό μας, οι γυναίκες της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας φορούν τα ακριβότερα προϊόντα όμως, η Duchess Kate μας έχει διαψεύσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Αυτό έκανε και στην τελευταία εμφάνισή της όπου έβγαλε από την τσάντα της λίγο lip balm για να ενυδατώσει τα χείλη της.


https://www.instagram.com/p/BzexvfKDSm_/

Το αγαπημένο της lip balm λοιπόν είναι το Clarins, Eclat Minute Instant Light Natural Lip Perfector που και εμείς αγαπάμε πολύ! Κοστίζει 20€ περίπου και χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και πολύ διακριτικό χρώμα στα χείλη με ένα πέρασμα.

CLARINS ECLAT MINUTE INSTANT LIGHT NATURAL LIP PERFECTOR

Εντύπωση μας έκανε επίσης το γεγονός πως δεν είδαμε να βγαίνει από την τσάντα της Kate κάποιο Bobbi Brown προϊόν που ξέρουμε πως τους έχει ιδιαίτερη συμπάθεια! Σε κάθε περίπτωση, βάλαμε ήδη το προϊόν στη λίστα με τα ψώνια μας για να νιώσουμε λίγο πριγκίπισσες αυτό το καλοκαίρι!

Διάβασε ακόμα: H Kate Middleton φόρεσε ένα λευκό shirt dress και εμείς σου προτείνουμε 5 παρόμοια φορέματα