BREAKING NEWS! H συλλογή που δημιούργησε ο Karl Lagerfeld για τη L’Oreal θα έρθει και στην Ελλάδα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
BREAKING NEWS! H συλλογή που δημιούργησε ο Karl Lagerfeld για τη L’Oreal θα έρθει και στην Ελλάδα

Τα 2 iconic Παριζιάνικα brands θα λανσάρουν μια εμπνευσμένη συλλογή μακιγιάζ στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, στο τελείωμα του Paris Fashion Week Spring/Summer 2020.

Δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες από τότε που ο Karl Lagerfeld έφυγε από τη ζωή μετά από 55 χρόνια προσφοράς στη μόδα. Η κληρονομιά του ωστόσο, παραμένει τεράστια και ανεκτίμητη και φαίνεται πως ο Κάιζερ της Μόδας μες επιφύλασσε εκπλήξεις και μετά τον θάνατό του. Η L’ Oreal Paris βλέπεις, άντλησε έμπνευση από τον Karl και ανακοίνωσε τη δημιουργία μας συλλεκτικής σειράς μακιγιάζ!

AP 050125013701


Η συλλογή θα είναι αφιερωμένη στο iconic rock-chic στυλ του Karl Lagerfeld, με παριζιάνικη κομψότητα, που είναι ταυτόχρονα διαχρονική και απέριττη. Η συλλογή KARL LAGERFELD X L'Oréal Paris προκειμένου να γιορτάσει τόσο το όραμα του σχεδιαστή για τη ομορφιά, όσο και τη δημιουργική του κληρονομιά, θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Η παγκόσμια αυτή κυκλοφορία δεν είναι τυχαία καθώς θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα στην έναρξη του Paris Fashion Week στις 27 Σεπτεμβρίου.

lorealmakeup 64792827 2444338295796934 225604194643867492 n

Τόσο ο οίκος KARL LAGERFELD όσο και η L'Oréal Paris αποτελούν 2 brands άμεσα συνδεόμενα με την Παριζιάνικη κληρονομιά, τα οποία δίνουν έμφαση στο πρωτοποριακό πνεύμα και δεσμεύονται να τονίσουν τη γυναικεία δύναμη, με το βλέμμα στραμμένο διαρκώς στην καινοτομία. Τα προϊόντα KARL LAGERFELD X L'Oréal Paris δημιουργήθηκαν με την επιστημονική αφοσίωση και την τεχνογνωσία της L'Oréal Paris. Η συλλογή θα αναδειχθεί μέσα από μια εντυπωσιακή καμπάνια εμπνευσμένη από τα πιο iconic quotes που υποστήριζε ο Karl Lagerfeld.


https://www.instagram.com/p/BzKs6G9gP7c/

«Όλες οι συνεργασίες με σχεδιαστές μόδας είναι τιμή για εμάς στη L'Oréal Paris, αλλά ειδικά αυτή η συνεργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική», δήλωσε η Delphine Viguier, L'Oréal Paris Global Brand President. «Εφόσον ο ίδιος ο Karl ανέτρεψε την ιεραρχία στο χώρο της μόδας για να την κάνει πιο προσιτή σε όλους, η L'Oréal Paris δεσμεύεται να δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς που να σέβονται και να ακολουθούν τους κανόνες και τις επιθυμίες των γυναικών.. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τον κόσμο τα προϊόντα μακιγιάζ που γεννήθηκαν από αυτή τη δημιουργική συνεργασία: το μακιγιάζ που έχει συνδυάσει το rock chic στυλ του KARL LAGERFELD και το δυναμικό όραμα ομορφιάς της L'Oréal Paris.»

Loreal KL

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις δική σου τη συγκεκριμένη συλλογή που προβλέπεται να γίνε3ται ανάρπαστη, δεν έχεις παρά να κυκλώσεις την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό σου και να μείνεις συντονισμένη εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

Διάβασε ακόμα: Κarl Lagerfeld (1933-2019): O Κάιζερ της μόδας παρέδωσε το σκήπτρο του