Αυτή η celebrity αλλάζει συνεχώς το χρώμα των μαλλιών της και μας αρέσει με όλα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτή η celebrity αλλάζει συνεχώς το χρώμα των μαλλιών της και μας αρέσει με όλα!

Είναι ωραία ως ξανθιά, ως κοκκινομάλλα και ως μελαχρινή!

Υπάρχουν μερικές celebrity οι οποίες αλλάζουν χρώμα μαλλιών όσο συχνά αλλάζουν μπλουζάκια και χάνουμε τον λογαριασμό με τις μεταμορφώσεις τους. Κάποιες, όπως οι αδελφές Kardashian-Jenner, μας κουράζουν αφάνταστα. Κάποιες άλλες όμως μας ενθουσιάζουν με κάθε αλλαγή και μία από αυτές είναι και η Emma Roberts που για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε με νέο χρώμα μαλλιών και μας έβαλε σε σκέψεις!

girl

Το girl crush μας από την Φεβρουάριο που έχει ξεκινήσει τις αλλαγές δεν μας έχει αφήσει να ησυχάσουμε και να αποφασίσουμε και εμείς τελικά ποιο χρώμα μας αρέσει περισσότερο! Τον Φεβρουάριο έγινε από ξανθιά καστανή


https://www.instagram.com/p/BuEvrSnAMIA/

Και τον Απρίλιο γύρισε ξανά στο ξανθό αλλά όχι στο κλασικό φωτεινό χρώμα αλλά ένα πιο dirty blonde που επίσης μας ξετρέλανε.


https://www.instagram.com/p/BwqLmZ7AQmz/

Τώρα αποφάσισε πως θα περάσει στην dark side και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε έξω από το Nine Zero One, το κομμωτήριό της, με πολύ σκούρα καστανά μαλλιά και τσιρίξαμε! Το χρώμα αυτό, όπως έχει παραδεχτεί και η κομμώτριά της σε προηγούμενη αλλαγή, αναδεικνύει τόσο το χρώμα της επιδερμίδας της όσο και τα μάτια της γι’ αυτό ανυπομονούμε να τη δούμε και σε κοντινό χωρίς γυαλιά ηλίου. Της δίνουμε ωστόσο 10’!

Διάβασε ακόμα: 10 Φορές που η Τάμτα απέδειξε πως είναι hair icon