Το τρικ της Jessica Alba για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες είναι το πιο απλό ever!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το τρικ της Jessica Alba για πραγματικά τεράστιες βλεφαρίδες είναι το πιο απλό ever!

Σου λέμε το κόλπο και τα προϊόντα που χρειάζεσαι

Η Jessica Alba είναι ένα από τα girl crushes μας αφενός γιατί είναι μία καλλονή και αφετέρου γιατί είναι ένα πολύ απλό κορίτσι που θα μπορούσε να είναι φίλη μας! Είναι υπέροχη μανούλα και επιχειρηματίας και, παρ’ όλο που τα προϊόντα της δεν έρχονται στην Ελλάδα, ξέρουμε πως είναι από τα καλύτερα γιατί λαμβάνουν διθυραμβικές κριτικές! Η Jessica λοιπόν, συχνά μοιράζεται τα beauty μυστικά της μαζί μας και πρόσφατα αποκάλυψε το απόλυτο τρικ μακιγιάζ που της χαρίζει τις πιο μεγάλες βλεφαρίδες ever!

AP 19056168979952

Όπως ξέρεις ήδη, για να εκμεταλλευτείς τη μάσκαρα 100% πρέπει να την περάσεις σε όλες τις βλεφαρίδες. Ακόμα καλύτερα, αν χρησιμοποιήσεις ένα primer για μάσκαρα, το εντυπωσιακό αποτέλεσμα τριπλασιάζεται! Οι πολλαπλές στρώσεις όμως από primer και μάσκαρα μπορούν να δημιουργήσουν κόμπους στις βλεφαρίδες σου… Όχι όμως αν κάνεις το κόλπο της Jessica!

AP 18211809638406

Βλέπεις, δεν χρειάζεται να περάσεις πολλές φορές το primer πριν από τη μάσκαρα. Με ένα πέρασμα μπορείς να περάσεις το προϊόν σε όλες τις βλεφαρίδες αρκεί να ανοιγοκλείσεις το βλέφαρό σου, αυτό κάνει και η Jessica. Κρατά το βουρτσάκι κοντά στο μάτι της και, αντί να το περάσει από τις βλεφαρίδες, ανοιγοκλείνει τα μάτια της πολύ αργά ώστε να περάσουν οι βλεφαρίδες πάνω από το βουρτσάκι και να καλυφθούν από όσο προϊόν χρειάζεται! Μπορείς να κάνεις το ίδιο με τη μάσκαρά σου, χωρίς primer αλλά, επειδή ξέρουμε πόσο θαυματουργό είναι αυτό το προϊόν, είπαμε να σου δείξουμε και δέκα που μπορείς να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου αυτό το φθινόπωρο για να έχεις τις μεγαλύτερες βλεφαρίδες ever! Δες τα όλα στην gallery που ακολουθεί…

Διάβασε ακόμα: Αυτή είναι η απόχρωση κόκκινου κραγιόν που θα φοράμε όλη την επόμενη σεζόν