AQUA BEELICIOUS, η νέα σειρά της Apivita σου χαρίζει ενυδάτωση που δε φαντάζεσαι!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
AQUA BEELICIOUS, η νέα σειρά της Apivita σου χαρίζει ενυδάτωση που δε φαντάζεσαι!

Ενυδάτωση με λουλούδια και μέλι!

Φαντάσου να βυθίζεσαι σε έναν κόσμο γεμάτο σταγόνες από λουλούδια και μέλι και μία έκπληξη δροσιάς να γεμίζει νερό την επιδερμίδα σου στη στιγμή! Μόλις μπήκες στον λαχταριστό κόσμο της νέας ενυδατικής σειράς της APIVITA για το πρόσωπο, AQUA BEELICIOUS. Με έμπνευση από τη μέλισσα και την ελληνική φύση, η APIVITA παρουσιάζει τη νέα απολαυστική σειρά ενυδάτωσης AQUA BEELICIOUS για τις νεανικές επιδερμίδες, εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια, τη λαχταριστή τροφή των μελισσών. Η νέα ενυδατική σειρά προσώπου AQUA BEELICIOUS είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις νεανικές επιδερμίδες, με ένα δροσερό συνδυασμό από σούπερ ενυδατικά συστατικά: εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, ίριδα, άγριο τριαντάφυλλο και μέλι ανθέων, που δημιουργούν μια έκπληξη δροσιάς για την επιδερμίδα. Τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν άμεση ενυδάτωση, δροσιά και φρεσκάδα που διαρκεί και παράλληλα αποτελούν την ιδανική βάση για την εφαρμογή του make-up.

BANNER 1366X768

Ένας πανίσχυρος ενυδατικός συνδυασμός από λουλούδια και μέλι που εφοδιάζει τις αποθήκες νερού της επιδερμίδας. Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, απέδειξε ότι αυτό το ισχυρό εκχύλισμα λουλουδιών ενεργοποιεί μηχανισμούς που σχετίζονται με την ενυδάτωση, αναπληρώνοντας τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Παράλληλα, το μέλι ανθέων, γνωστό για την ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική του δράση, προσφέρει όλες τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για την ενυδάτωση και τη λειτουργία της επιδερμίδας. Επιπλέον, το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, που περιλαμβάνεται σε όλες τις σειρές προσώπου της APIVITA, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες.

apivita 69012381 161458191702397 4225307563586308247 n

Τέλος, τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο που αναζωογονεί την επιδερμίδα. Διαθέτουν ελαφριές απολαυστικές υφές, χωρίς σιλικόνη και ένα διακριτικό άρωμα που αναδύει νότες φρέσκων λουλουδιών.

oil free

OIL-FREE ΚΡΕΜΑ GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Ελαφριά κρέμα gel με oil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί Εξισορροπεί τη λιπαρότητα και αφήνει ματ όψη με εκχύλισμα λωτού. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, αναζωογονεί το δέρμα και δημιουργεί μια τέλεια βάση για μακιγιάζ.

rich

ΑΠΑΛΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Κρέμα με πλούσια βελούδινη υφή που «λιώνει» όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί. Θρέφει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις.

eye

ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ GEL ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
Ελαφρύ διάφανο gel ματιών χωρίς άρωμα, σε πρακτική συσκευασία με δροσιστικό roll-on applicator. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση που διαρκεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων & των σημαδιών κούρασης με δραστικά συστατικά από πράσινο τσάι.

boost

BOOSTER ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ
Πολυχρηστικό booster εντατικής φροντίδας, με υφή water-gel για μια έκρηξη δροσιάς και ενυδάτωσης- Η SOS λύση για τις καθημερινές ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί. Ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, καπνός, στρεσσογόνοι παράγοντες), μειώνει τις ατέλειες (ερυθρότητα & ερεθισμούς) με πρεβιοτικά και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις (μετά την έκθεση στον ήλιο, τον αέρα, το κρύο).

apivita 69355491 966483147019320 829645291997555702 n

Η ολοκληρωμένη σειρά AQUA BEELICIOUS διατίθεται σε φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.