Μμμμμ...Μύρισε Vanilla Pumpkin και αυτό σημαίνει πως το Φθινόπωρο είναι εδώ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Μμμμμ...Μύρισε Vanilla Pumpkin και αυτό σημαίνει πως το Φθινόπωρο είναι εδώ

Υποδέξου την Special Edition σειρά Vanilla Pumpkin της The Body Shop και μαζί της το Φθινόπωρο!

Καλό μήνα είπαμε; Λέμε τώρα! Καλό μήνα και… Καλό φθινόπωρο! Μην συνοφρυώνεσαι! Το φθινόπωρο είναι τέλειο και είναι εδώ μαζί με την εποχή του Halloween, του Thanksgiving, της Dia de los Muertos, της «Ημέρας των Νεκρών» και το γιορτάζουμε μαζί με την The Body Shop όπως κάθε φθινόπωρο! Είτε συμμετέχεις στις σχετικές εορταστικές εκδηλώσεις είτε απλώς τις παρακολουθείς με ενδιαφέρον, η The Body Shop σε προσκαλεί να γιορτάσεις και εσύ μαζί της αγκαλιάζοντας όλους αυτούς τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις παραδόσεις που συνδέονται με τις συναρπαστικές γιορτές του φθινοπώρου.

VANILLA PUMPKIN RANGE LINK AD 1200x628

Επειδή εσύ το ζήτησες, η special edition Vanilla Pumpkin είναι και πάλι εδώ για να σε βάλει στο …πνεύμα των φθινοπωρινών γιορτών με μοναδικά προϊόντα περιποίησης. Η δημοφιλής σειρά, με το χαρακτηριστικό, απολαυστικό της άρωμα λοιπόν επέστρεψε! Οι limited edition συσκευασίες είναι εμπνευσμένες από τα πλούσια χρώματα της φθινοπωρινής φύσης και ταυτόχρονα τιμούν την παραδοσιακή τέχνη και το περίτεχνο μακιγιάζ που αποτελούν σήμα κατατεθέν της Dia de los Muertos που γιορτάζεται σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

BODY BUTTER VNLLA PMPKN 200ML 2018 A0X Range square

Η εποχική αυτή σειρά θα σε κάνει να την ερωτευτείς στη στιγμή! Τα τρία υπέροχα προϊόντα περιποίησης αυτής της special edition σειράς διαθέτουν υπέροχες κρεμώδεις υφές και ένα ακαταμάχητο άρωμα. Είναι εμπλουτισμένα με γλυκιά βανίλια Μαδαγασκάρης που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια και συνδυάζεται απολαυστικά με το εθιστικό, φθινοπωρινό άρωμα των καβουρδισμένων σπόρων γλυκιάς κολοκύθας και τις ζεστές νότες από σπόρους tonka, φουντούκι και σιρόπι σφενδάμου. Για θυμήσου τι περιλαμβάνει η σειρά…

PUMPKIN HALLOWEEN CAROUSEL F2

Vanilla Pumpkin Body Butter
Η απολαυστικά πλούσια και θρεπτική υφή του θα χαρίσει ακόμη και στην πιο ξηρή επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες και απίθανο άρωμα.

PUMPKIN HALLOWEEN CAROUSEL F3

Vanilla Pumpkin Shower Gel
Ένα πλούσιο, κρεμώδες αφρόλουτρο χωρίς σαπούνι που δημιουργεί απολαυστικό αφρό και θα σου χαρίσει ένα ακαταμάχητα γλυκό άρωμα που θα ήθελες να σε συνοδεύει κάθε μέρα αυτό το φθινόπωρο!

PUMPKIN HALLOWEEN CAROUSEL F4

Vanilla Pumpkin Hand Cream
Διατήρησε τα χέρια σου απαλά και ενυδατωμένα, όπου κι αν βρίσκεσαι! Αυτή η ελαφριά και 100% vegan ενυδατική κρέμα χεριών θα τους χαρίσει την προστασία που χρειάζονται αυτήν την εποχή. Περίμενε! Μην φεύγεις… Η The Body Shop δεν δημιουργεί προϊόντα και σειρές έτσι απλά…

1

Πώς αυτή η special edition σειρά βοηθά στην προστασία του πλανήτη μας;
Το Body Butter και η Hand Cream της σειράς Vanilla Pumpkin είναι εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ αειφόρου προέλευσης, το οποίο προμηθεύεται η The Body Shop μέσω του πρωτοποριακού της προγράμματος Εμπόριο με Κοινότητες από τον γυναικείο συνεταιρισμό Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Βόρεια Γκάνα. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 1994, έπειτα από το ταξίδι της ιδρύτριας της The Body Shop, Anita Roddick, κατά τη διάρκεια του οποίου γνώρισε τις εκπληκτικές γυναίκες που παράγουν το βούτυρο καριτέ. Οι 500 γυναίκες του συνεταιρισμού συλλέγουν τους φρέσκους καρπούς μόλις πέσουν στο έδαφος και χρησιμοποιούν παραδοσιακές χειρωνακτικές τεχνικές για την παραγωγή του βουτύρου καριτέ, ακολουθώντας μία περίπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει 18 στάδια και περνά από γενιά σε γενιά. Ορισμένοι από τους καρπούς φυτεύονται για να αποτελέσουν τους σπόρους από τους οποίους θα αναπτυχθούν νέα δέντρα.

2

Η The Body Shop, εκτός από μία δίκαιη αμοιβή, καταβάλλει επίσης στις γυναίκες του Tungteiya ένα επιμίσθιο που τους επιτρέπει να επενδύσουν σε κοινοτικά προγράμματα, τα οποία ωφελούν περισσότερους από 45.000 ανθρώπους κάθε χρόνο. Επιπλέον, η The Body Shop είναι ιδρυτικό μέλος της Global Shea Alliance, η οποία εμπλέκει το σύνολο της βιομηχανίας καλλυντικών σε έναν διαρκή διάλογο στο πλαίσιο του αγώνα για τη βιωσιμότητα και την αειφορία του πλανήτη. Λοιπόν; Ακόμα να πας στο κοντινότερο κατάστημα The Body Shop;