Ναι, η Jennifer Lopez φόρεσε το απόλυτο nude βερνίκι που θα «λιώσουμε» όλο τον χειμώνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ναι, η Jennifer Lopez φόρεσε το απόλυτο nude βερνίκι που θα «λιώσουμε» όλο τον χειμώνα

Πάει σε όλες, με όλα και σε κάθε περίσταση

Η Jennifer Lopez μας αρέσει πολύ εδώ στο beauty department για διάφορους λόγους. Αφενός μοιάζει να μην γερνάει με τίποτα, αφετέρου το σώμα της είναι καλύτερο και από 20χρονης αλλά όλα αυτά τα ξέρεις και τα αγαπάς και εσύ στην JLo. Γι’ αυτό σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με την ομορφιά της αλλά με τα νύχια της! Βλέπεις, ο μανικιουρίστ της Tom Bachik αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιο είναι το απίθανο nude χρώμα που βλέπουμε τόσο συχνά στα νύχια της Jennifer. Είσαι έτοιμη;


https://www.instagram.com/p/B4JggEJnENt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σταμάτα να κοιτάζεις το μονόπετρο και συγκεντρώσου… Το απόλυτο nude που και εμείς θα λιώσουμε όλο τον χειμώνα λέγεται Topless and Barefoot και είναι της εταιρίας Essie. Δεν κοκκινίζει, δεν είναι άχρωμο, δεν είναι μπεζ… είναι απλά τέλειο και ταιριάζει σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας!

ESSIEenameltoplessbarefootonhand1

Μπορεί να γίνει βάση για το γαλλικό σου αν σου αρέσει (εμας όχι) ή να φορεθεί σκέτο σε χέρια αλλά και πόδια. Είναι το απόλυτο nude που ήρθε να εκτοπίσει κάθε άλλο φέτος τον χειμώνα και σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Όσο για το μονόπετρο της JLo… δεν έχουμε κάποιο tip, απλά το χαζεύουμε και εμείς.

Διάβασε ακόμα: Το νεότερο nail trend του Instagram θυμίζει καλοκαίρι αλλά δεν είναι καλοκαιρινό