Στην Angelopoulos Hair χτίζουμε σχέσεις γιατί χτίζουμε τα μαλλιά

Στην Angelopoulos Hair χτίζουμε σχέσεις γιατί χτίζουμε τα μαλλιά

Το νέο εργαλείο δεν είναι άλλο από το BRAZILIAN BOND BUILDER γνωστό και ως b3.

Καλές οι υπηρεσίες κερατίνης, καλές οι τεχνικές χρώματος καλά και τα χτενίσματα με νεύρο…αλλά δε θα είχαν καμία αξία εάν δεν εφαρμόζονταν σε υγιείς και λαμπερές τρίχες. Και εδώ θα σας θυμίσουμε μία αλήθεια που αφορά το λαμπερό χρώμα… δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Μάλιστα, δεν υπάρχουν λαμπερά χρώματα- υπάρχουν λαμπερά μαλλιά που κάνουν τα χρώματα να λάμπουν με τη σειρά τους. Το b3 BRAZILIAN BOND BUILDER λοιπόν είναι το νέο μέσο που θα σας χαρίσει τη λάμψη και την υγεία που ονειρεύεστε, για τα μαλλιά σας.

Τι είναι το b3;

Πρόκειται για μια υπηρεσία σχεδιασμένη για να εφαρμοστεί στο κομμωτήριο σας που εμπιστεύεστε, η οποία ανασυστήνει τους δεσμούς της τρίχας (εκείνη την ευαίσθητη αλυσίδα πρωτεϊνών στο κέντρο της) δυναμώνοντας και ενυδατώνοντας την, την ίδια στιγμή. Μέσα από μία ολοκληρωμένη, γρήγορη υπηρεσία το b3 θα σας δώσει ανθεκτικά, υγιή μαλλιά πλήρως ενυδατωμένα και λαμπερά. Απολαύστε άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν έως τρεις εβδομάδες. Όντας κατάλληλη θεραπεία για όλους τους τύπος μαλλιών το b3 BRAZILIAN BOND BUILDER είναι εδώ για να «χτίσει» τα μαλλιά σας. So…get in the line to get builded !

To b3 όμως είναι και κάτι παραπάνω:

Ζητήστε από τον κομμωτή σας να το συμπεριλάβει στη φόρμουλα της βαφής ή του ντεκαπάζ και προστατέψτε την εσωτερική δομή των μαλλιών σας κατά τη διάρκεια της βαφής ή του αποχρωματισμού. Δώστε στα μαλλιά σας την αίσθηση ότι δεν κουράστηκαν, με το b3 BRAZILIAN BOND BUILDER ενώστε τους δεσμούς των μαλλιών σας και συσφίξτε τους δεσμούς με τον κομμωτή σας!

Θάνος Βασαλάκης
Creative director
Angelopoulos Hair Company