Emma Roberts: Απόδειξη ότι μπορείς να γίνεις ξανθιά όσο μελαχρινή και αν είσαι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Emma Roberts: Απόδειξη ότι μπορείς να γίνεις ξανθιά όσο μελαχρινή και αν είσαι

Δες την τέλεια αλλαγή της!

Η Emma Roberts είναι ένα από τα girl crushes μας εδώ στο beauty department γιατί είναι κούκλα και κάνει τις πιο ωραίες αλλαγές στα μαλλιά της! Την έχουμε δει ξανθιά, καστανή, πολύ μελαχρινή, κοκκινομάλλα, με ανταύγειες, χωρίς ανταύγειες, με αφέλειες, με ψεύτικες αφέλειες, με καρέ… Τα έχει κάνει όλα και μας αποδεικνύει πως, αν ο κομμωτής είναι έμπειρος τότε όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα χωρίς να θυσιάσεις την υγεία των μαλλιών σου. Αυτό έκανε και χθες με την τελευταία της αλλαγή. Για μήνες την βλέπαμε με τα πολύ σκούρα, σοκολατί μαλλιά που ήταν η απόλυτη τάση την περασμένη σεζόν.

AP 19300118687807

Ήταν ένα χρώμα λαχταριστό που ζηλέψαμε πολύ! Ασφαλώς ταίριαζε με το λευκό της δέρμα και ήταν μία καλλονή αλλά δεν κράτησε πολύ αυτή η αλλαγή και ήρθε η επόμενη! Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας έδειξε τα νέα, μελένια ξανθά μαλλιά της που μάκρυναν πολύ!


https://www.instagram.com/p/B45bqWKg3ib/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι ένα χρώμα τέλειο για τον χειμώνα και περίτρανη απόδειξη πως, αν θέλεις μπορείς να γίνεις ξανθιά όσο σκούρα και αν είναι τα μαλλιά σου. Βέβαια, μία τόσο μεγάλη αλλαγή έρχεται και με θυσίες όμως, με μία συζήτηση με τον κομμωτή σου μπορούν να βρεθούν λύσεις έτσι ώστε να κάνεις και εσύ το χρώμα που θέλεις και –γιατί όχι- να γίνεις πολύ ξανθιά από πολύ μελαχρινή αν αυτό είναι που θέλεις. Εμείς λατρέψαμε το νέο της χρώμα και πάλι φλερτάρουμε με τα extensions… Δες στην gallery που ακολουθεί μερικά από τα αγαπημένα μας χρώματα/κουρέματα που έχει κάνει το girl crush μας!

Διάβασε ακόμα: Η Ελεονώρα Μελέτη έγινε ginger & μιλήσαμε με τον Πάνο Καλλίτση για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες