Love Beauty and Planet: Θα λατρέψεις αυτά τα νέα!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Love Beauty and Planet: Θα λατρέψεις αυτά τα νέα!

Νέες αφίξεις στην αγαπημένη vegan και eco-friendly σειρά ομορφιάς έρχονται για να σε ενθουσιάσουν!

Πριν λίγους μήνες γνωρίσαμε τη σειρά ομορφιάς Love Beauty and Planet και μυηθήκαμε σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη προς τον εαυτό μας και τον πλανήτη! Η αγαπημένη σειρά συνεχίζει να μας εμπνέει να κάνουμε τη διαφορά μέσα από καθημερινά #smallactsoflove και εμπλουτίζεται με νέες συνθέσεις και προϊόντα, που σίγουρα θα σε συναρπάσουν. Στις αφίξεις θα βρεις την ολοκαίνουρια σειρά αποσμητικών, τη νέα σειρά στοματικής φροντίδας, αλλά και νέες προσθήκες στις ήδη αγαπημένες σειρές.

rose r on 1 copy

NEA vegan αποσμητικά που σου προσφέρουν 24ωρη προστασία!
Ώρα να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου όπως της αξίζει! Η νέα σειρά αποσμητικών από το Love Beauty and Planet σου προσφέρει 24ωρη προστασία από τις οσμές και φυσικά υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Παράλληλα προσφέρεις αγάπη στον πλανήτη, αφού τα Love Beauty and Planet αποσμητικά δεν περιέχουν αλκοόλ, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και το διαφανές πλαστικό σε κάθε μπουκάλι φτιάχνεται από 100% ανακυκλωμένα υλικά! Μπορείς να τα βρεις σε τέσσερα μοναδικά αρώματα:

  1. Ροζ Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru: το αποσμητικό αυτό σου χαρίζει φρεσκάδα και άρωμα που διαρκεί, με Βούτυρο Muru Muru Αμαζονίου και πλούσιο εκχύλισμα τριαντάφυλλου
  2. Ylang Ylang και Έλαιο Καρύδας: ξεκίνησε την ημέρα σου δυναμικά με αυτό το αποσμητικό με οργανικό έλαιο καρύδας και το συναρπαστικό άρωμα από το λουλουδάτο εκχύλισμα ylang ylang
  3. Νερό καρύδας & Άνθη Μιμόζας: απόλαυσε μια δροσιστική εμπειρία και άφησε το αναζωογονητικό εκχύλισμα από άνθη μιμόζας να σου ανεβάσει τη διάθεσή
  4. Έλαιο Argan & Εκχύλισμα Λεβάντας: το έλαιο argan και το καταπραϋντικό εκχύλισμα λεβάντας ευφραίνουν τις αισθήσεις σου και σε ηρεμούν.
toothpaste detox whitening 0

ΝΕΑ σειρά στοματικής φροντίδας για λαμπερό χαμόγελο!
Η νέα σειρά στοματικής φροντίδας από το Love Beauty and Planet περιποιείται καθημερινά το χαμόγελό σου και σου χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα. Με το 98% των συστατικών να είναι φυσικής προέλευσης και φυσικά 100% vegan, η σειρά σε φροντίζει και παράλληλα σε βοηθά να προσφέρεις αγάπη στον πλανήτη! Στη σειρά θα βρεις οδοντόκρεμες, στοματικό διάλυμα αλλά και οδοντόβουρτσές από 100% φυσικό bamboo.

Οδοντόκρεμα Detox Whitening με Ενεργό Άνθρακα: Εμπλουτισμένη με ενεργό άνθρακα, αυτή η νέα οδοντόκρεμα απομακρύνει πιο εύκολα τους λεκέδες και σου χαρίζει περισσότερη λάμψη, για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας!

Οδοντόκρεμα Βlooming Whitening με Έλαιο Καρύδας: Ανακάλυψε την ολοκαίνουρια οδοντόκρεμα με έλαιο καρύδας και φώτισε το πρόσωπό σου με ένα λαμπερό, λευκό χαμόγελο! Η ήπια και δροσερή γεύση μέντας θα σου χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας ενώ η ειδική της σύνθεση βοηθά στη λεύκανση των δοντιών διατηρώντας τα δυνατά.

mouthwas blooming care 1

Στοματικό διάλυμα Blooming Care με Έλαιο Καρύδας: Στη σειρά θα βρεις και το στοματικό διάλυμα Blooming care που συμβάλλει στην πρόληψη της πλάκας. Συνδύασε το με την οδοντόκρεμα Blooming Whitening για λευκότερα δόντια, δίνοντας στο χαμόγελο σου ένα boost φρεσκάδας από μέντα.

Οδοντόβουρτσα Μέτρια & Μαλακή: Τι εκπληκτικό διαθέτουν οι οδοντόβουρτσες του Love Beauty and Planet από 100% φυσικό bamboo; Έχουν ίνες με ενσωματωμένο άνθρακα και λαβή κατασκευασμένη από bamboo από βιώσιμες καλλιέργειες! Παράλληλα, βοηθούν στην αφαίρεση της οδοντικής πλάκας και είναι απαλές με τα ούλα και το σμάλτο των δοντιών. Θα τις βρεις σε τέσσερα φανταστικά χρώματα για να διαλέξεις!

lbp product range toothbrush without background 1

Γιατί όμως το bamboo είναι τόσο ξεχωριστό;

Το bamboo είναι ένα από τα φυτά με τη γρηγορότερη ανάπτυξη στον πλανήτη, άρα ανανεώνεται εξαιρετικά γρήγορα! Αυτό το κάνει το ιδανικό φυτό για την κατασκευή της λαβής από τις οδοντόβουρτσές. Έτσι, έχεις ένα ακόμα #smallactoflove στα χέρια σου!

dry shampoo citrus camelia 1

ΑΝΑΝΕΩΣΗ στις ήδη αγαπημένες σειρές!
Η σειρά περιποίησης μαλλιών Volume and Bounty εμπλουτίζεται με το ΝΕΟ Dry Shampoo με εκχύλισμα εσπεριδοειδών και καμέλιας, ιδανικό για τις φορές που το hair look σου χρειάζεται ένα touch up! Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα εσπεριδοειδών και καμέλιας, απορροφά τη λιπαρότητα ενώ χαρίζει όγκο και φυσική κίνηση στα μαλλιά σου.

Οι νέες προσθήκες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την περιποίηση σώματος που ανανεώνεται με δύο απολαυστικές λοσιόν σώματος, οι οποίες περιέχουν φυτικά ενυδατικά, χωρίς σιλικόνες και χρωστικές, για να είσαι όμορφη τόσο εσύ όσο και ο πλανήτης!

body lotion muru muru butter rose 1

Ετοιμάσου να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου μεγαλύτερη λάμψη και απλότητα με τη νέα λοσιόν σώματος με Ροζ Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru. Με έντονη και μη λιπαρή σύνθεση απολαμβάνεις 24ωρη ενυδάτωση ενώ σε πλημμυρίζει το αισθησιακό άρωμα των ροζ τριαντάφυλλων!

Η λοσιόν σώματος με Νερό Καρύδας και Άνθη Μιμόζας έρχεται για να ενυδατώσει απολαυστικά την επιδερμίδα σου και να την αναζωογονήσει με μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας. Παράλληλα το αισθησιακό της άρωμα, που περιέχει έλαιο μαροκινών ανθών μιμόζας με πλούσιες νότες πράσινων λουλουδιών, τόνους μελιού και φρουτώδες λικέρ από σμέουρα, είναι σίγουρο ότι θα σε ξεσηκώσει!

face scrub muru muru butter rose 1


Η σειρά περιποίησης προσώπου υποδέχεται δύο νέα προϊόντα που θα κάνουν την skincare ρουτίνα σου ακόμα πιο φανταστική!

Το νέο Scrub Απολέπισης Προσώπου με Ροζ Τριαντάφυλλο και Βούτυρο Muru Muru απομακρύνει από την επιδερμίδα σου τους ρύπους της καθημερινότητας αφήνοντας την λαμπερή! Ακόμη, χάρη στο εξωτικό βούτυρο muru muru χαρίζει βαθιά ενυδάτωση προστατεύοντας την επιδερμίδα σου από την ξηρότητα.

Ολοκλήρωσε την περιποίηση του προσώπου σου με την νέα μάσκα προσώπου Blooming Radiance, που θα αφήσει την επιδερμίδα σου απίστευτα ενυδατωμένη και λαμπερή! Εμπλουτισμένη με βούτυρο muru muru και έλαιο τριαντάφυλλου, χαρίζει υγιή λάμψη και όψη ενώ αφήνει ένα ρομαντικό άρωμα στην επιδερμίδα σου.

#LoveBeautyandPlanet

#smallactsoflove