Δούκισσα Νομικού: Η δική της αλήθεια για το μακιγιάζ

Δούκισσα Νομικού: Η δική της αλήθεια για το μακιγιάζ

Η Δούκισσα Νομικού συμμετέχει στην νέα καμπάνια της L'Oréal Paris μαζί με όλες τις international spokespersons

Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο για μια γυναίκα να είναι σύντροφος, μητέρα και επαγγελματίας. Είναι όμως ακόμα πιο δύσκολο το να προσπαθεί να είναι καλή σε όλους τους τομείς, αλλά παράλληλα να μην ξεχνάει ότι είναι γυναίκα και να φροντίζει τον εαυτό της όπως ακριβώς του αξίζει. Το νέο True Match δεν είναι ένα ακόμα foundation, αλλά πολλά παραπάνω. Εμπλουτισμένο με συστατικά που βοηθούν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, «σπάει τα όρια» ανάμεσα στην επιδερμίδα και το foundation.

dutchesss 78774864 448128049449409 7163974580477572262 n

Στην ίδια λογική, η Δούκισσα Νομικού που κατεξοχήν αποτελεί την προσωποποίηση της φυσικής ομορφιάς πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του True Match και μοιράζεται το δικό της μήνυμα, θέλοντας να υποστηρίξει με τη σειρά της την ομορφιά και τη διαφορετικότητα και να ενδυναμώσει την κάθε γυναίκα. Οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξεπερνούν τα όρια και αλλάζουν τα δεδομένα. Και όταν είναι ο εαυτός τους και νιώθουν όμορφα μέσα στο ίδιο τους το σώμα, μπορούν να γράψουν ιστορία! Κι αυτό γιατί οι δυνατές, με αυτοπεποίθηση γυναίκες, εμπνέουν και τις υπόλοιπες να νιώθουν ισχυρές. Η L’Oréal Paris παρέχει στις γυναίκες τα κατάλληλα εργαλεία, για να ανακαλύψουν και αποκαλύψουν τον αληθινό τους εαυτό, έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να ξεπερνούν τα όριά τους. Η καμπάνια του True Match, είναι αφιερωμένη στη μοναδικότητα, την τόλμη και το θάρρος που έχει η κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα όταν είναι διαφορετική.


https://www.instagram.com/p/B6BYNxcnDza

Χρειάζεται κουράγιο και θάρρος για να μπορείς να ξεπερνάς τα όριά σου, αλλά με το True Match ως σύμμαχό σου, έχεις τουλάχιστον να ανησυχείς για ένα λιγότερο. Το όριο μεταξύ της επιδερμίδας και του foundation σου, έχει ήδη εξαλειφθεί!

DPG Network