Hey Party girl! Αυτό είναι το καλύτερο κονσίλερ όλων των εποχών!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Hey Party girl! Αυτό είναι το καλύτερο κονσίλερ όλων των εποχών!

…τι χρειάζεσαι τώρα τις γιορτές και πάντα!

Οι μαύροι κύκλοι και οι ατέλειες είναι κάτι που μας απασχολεί όλες είτε καθημερινά, είτε περιστασιακά, ταυτόχρονα ή και ξεχωριστά. Πραγματικά αψεγάδιαστο πρόσωπο έχουν μόνο τα παιδιά ως τα 12 περίπου και έχουμε περάσει αυτή την ηλικία εδώ και ΠΟΛΥ καιρό. Σα να μην έφτανε ο χρόνος που περνάει (γερνάω μαμά!) έχουμε και τις… εχμ… βραδινές μας εξόδους (και τα κοκτέιλ) που χειροτερεύουν τα πράγματα. Όχι, δεν μιλούμε μόνο για την αυπνία και τους μαύρους κύκλους, μιλούμε για τις ατέλειες γενικά. Αυτές οι ατέλειες είναι το θέμα μας και πιο συγκεκριμένα το κονσίλερ…

05 Boiing Cakeless HTA

Το κονσίλερ είναι το προϊόν που αν χαθεί θα χαθούμε μαζί του και αν έχεις βρει αυτό που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου είσαι πολύ τυχερή. Μπορείς να καλύψεις όσα δεν θέλεις να δουν οι άλλοι και να μην μοιάζεις σα να έχεις να κοιμηθείς από το 2000. Όσο και αν αγαπάς όμως το κονσίλερ που έχεις επιλέξει, θέλουμε να το ξεχάσεις. Ναι, ναι να το ξεχάσεις. Ήρθε ένα καινούργιο που θα εξαφανίσει κάθε άλλο από τον χάρτη πάνω στην ώρα για τις γιορτινές εξόδους και τα ρεβεγιόν… Say Hello to Boi-ing Cakeless Concealer!


https://www.instagram.com/p/B4NEOXsn8Fc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ακόμα μία φορά η λατρεμένη μας Benefit ήρθε, όχι απλά για να δώσει λύση αλλά για να κάνει πραγματικά τη διαφορά στο μακιγιάζ και το πρόσωπό μας. Και το λέμε εμείς… που είμαστε κάτι παραπάνω από αυστηρούς κριτές! Ξέρουμε, ξέρουμε… το κονσίλερ σου ΕΙΝΑΙ Benefit… Τι είναι αυτά που λέμε; Όλα τα Benefit concealers είναι επικά όμως, η αλήθεια είναι πως το Cakeless e;ιναι καλύτερο από όλα. Θα σου εξηγήσουμε το γιατί.

sdfd

Αφενός, με το Boi-ing Cakeless Concealer μιλάμε για ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ. Π-Λ-Η-Ρ-Η κάλυψη. Καλύπτει τα πάντα, από μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μέχρι σπυράκια και δυσχρωμίες, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ελαφριά αίσθηση. Γιατί το λένε όμως Cakeless; Όχι, δεν είναι άλλο ένα χαριτωμένο όνομα, αυτό το κονσίλερ δεν κάνει το εφέ cake aka δεν ξεραίνεται ούτε και σπάει. Απλά δείχνει φυσικό και τέλειο για 24 ώρες. Ναι, ναι… Μπορείς να το φορέσεις το πρωί, να πας στη δουλειά, να πας για ψώνια, να πας για ένα ποτό που θα γίνει 4 ποτά, 3 κοκτέιλ και 534 σφηνάκια, να χορέψεις ως το πρωί και καθώς θα τρως το βρώμικο να δείχνεις σα να μακιγιαρίστηκες μόλις!



Έχει τέλεια εύχρηστο και μαλακό βουρτσάκι, δεκάδες αποχρώσεις για να βρεις ακριβώς αυτή που χρειάζεσαι (όπως και με όλα τα προϊόντα κάλυψης της Benefit) KAι εντάξει, η συσκευασία του που μοιάζει με μολύβι με γόμα είναι ό, τι πιο instagrammable ;εχεις αγοράσει. Ξέχνα λοιπόν τα άλλα κονσίλερ, δώσε «άδεια» ακόμη και στο κλασικό σου Boi-ing και σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα Sephora για να πάρεις το δικό σου Boi-ing Cakeless Concealer μία ανάσα πριν τη αποψινή σου έξοδο. Και μιας που θα πας, τσέκαρε μήπως βγάλεις και κανένα φρύδι στο brow bar… Just sayin’

Διάβασε ακόμα: 3 βήματα για να σταματήσει το δέρμα σου να γυαλίζει όποτε βάφεσαι