Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια

Τι ακριβώς είναι; Ποιες μπορούν να το κάνουν; Τι αποτέλεσμα χαρίζει; Η Χαρά μας τα είπε όλα!

Για το microblading έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Είναι η τεχνική γεμίσματος των φρυδιών με την οποία ο brow artist ζωγραφίζει την κάθε τρίχα ξεχωριστά για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο και πιο φυσικό microblading της πόλης, το κάνει η λατρεμένη μας Χαρά Κόλλια και έτσι, όταν ακούσαμε για το microshading, μία ήταν η ειδικός που θέλαμε να πάρουμε τηλέφωνο! Μέσα σε λίγα λεπτά η φανταστική Χαρά μας εξήγησε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε, μας είπε σε ποιες ταιριάζει και ποιες μπορούν να το κάνουν!

Adeam emn F19 003

«Το microshading είναι το παλιό tattoo σε πιο εξελιγμένη μορφή. Κάνει τα φρύδια να μοιάζουν σα να έχεις βάλει πολύ καλά και σωστά μολύβι» μας εξήγησε η Χαρά και συνέχισε: «Σε αντίθεση με το Microblading που ζωγραφίζεις την κάθε τρίχα ξεχωριστά και έχεις ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, το Microshading έρχεται να γεμίσει τα κενά με μία… σκιά χρώματος και το αποτέλεσμα δεν είναι 100% φυσικό. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό ή φαίνεται περίεργο. Η κάθε τεχνική έχει τη χρήση της και το κοινό της».

Acne bbt S17 003

Πότε λοιπόν πρέπει να επιλέξουμε microblading και πότε microshading; «Το microblading είναι καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν αραιά φρύδια και θέλουν φυσικό γέμισμα. Το Microshading έρχεται να εξυπηρετήσει πιο extreme ανάγκες γυναικών που τους λείπει μεγάλο μέρος των φρυδιών ή γυναίκες που έχουν πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια. Δεν υπάρχει όμως ένας κανόνας για όλες. Μερικές γυναίκες μπορεί να χρειάζονται συνδυασμό των δύο τεχνικών» μας είπε η Χαρά και όπως αντιλαμβάνεσαι, ένα ραντεβού για να συζητήσεις με έναν ειδικό τις ανάγκες και τις επιλογές σου είναι απαραίτητο. Αν θέλεις τώρα να πας στη Χαρά τότε μπες στο http://www.harakollia.gr/ και τηλεφώνησε για το ραντεβού σου.

Ευχαριστούμε Χαρά!

Διάβασε ακόμα: Girl Crushing: Η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πιο κομψή, on trend αλλαγή στα μαλλιά της