Ξέρεις τι χρώμα πρέπει να βάφεις τα φρύδια σου; Τώρα θα μάθεις!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Ξέρεις τι χρώμα πρέπει να βάφεις τα φρύδια σου; Τώρα θα μάθεις!

Έχουμε τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να αγοράσεις τις σωστές αποχρώσεις

Εκτός και αν έχεις φυσικά πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια (στην οποία περίπτωση σε ζηλεύουμε), τότε το καθημερινό βάψιμο των φρυδιών σου είναι γεγονός. Κάθε μέρα πιάνεις το μολύβι ή τη μάσκαρα ή την πούδρα (ό, τι σε βολεύει) σου και ζωγραφίζεις πάνω από τα φρύδια σου δίνοντάς τους καλύτερο σχήμα και πυκνότητα. Το κάνεις όμως με τη σωστή απόχρωση; Η απόχρωση είναι ακόμα πιο σημαντική από το ίδιο το σχήμα καθώς μπορεί να σε αγριέψει αν είναι πολύ σκούρα ή να σε κάνει να δείχνεις περίεργη αν είναι σε λάθος τόνο. Ποιο είναι λοιπόν το τέλειο χρώμα για εσένα; Δεν θέλω να ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ και θα τα βρούμε όλα!

DKNY ham F16 012

Πρώτα από όλα πρέπει να προσδιορίσεις τι τόνο απόχρωσης χρειάζεσαι δηλαδή αν πρέπει να πάρεις μία ψυχρή ή μία θερμή απόχρωση. Για να το καταλάβεις απλά κοίτα τα μαλλιά σου. Αν είναι σαντρέ τότε θέλεις ένα ψυχρό μολύβι. Αν είναι πιο θερμά τότε θέλεις ένα θερμό.

DD

Και περνάμε τώρα στην απόχρωση…Ο πιο ασφαλής τρόπος για να διαλέξεις προϊόν φρυδιών σε χρώμα που σου ταιριάζει είναι να πας έναν τόνο πιο πάνω ή πιο κάτω από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου. Ετοιμάσαμε μία φωτογραφία για να καταλάβεις…

ΞΑΝΘΙΑ

Τα φρύδια ωστόσο δεν έχουν ένα μόνο χρώμα! Τα φρύδια, όπως και τα μαλλιά μας έχουν διαφορετικές (αν και κοντινές αποχρώσεις) και γι’ αυτό όταν τα βάφεις μπορεί να δείχνουν ψεύτικα. Η λύση δεν είναι να συνδυάσεις τις αποχρώσεις αλλά τις υφές των προϊόντων! Χρησιμοποίησε Ένα μολύβι για να δώσεις σχήμα, μία πούδρα για να γεμίσεις και τέλος, μία μάσκαρα για να σταθεροποιήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφορετικές υφές θα δημιουργήσουν πιο πολλές και σαφώς πιο φυσικές αποχρώσεις. Και μη φοβάσαι, δεν θα σου κοστίσει μία περιουσία!

Untitled design 1

Μπορείς να πάρεις την best selling μάσκαρα φρυδιών Gimme Brow της Benefit και να τη συνδυάσεις με το Brow Ink Trio 3 σε 1 μολύβι φρυδιών της Shiseido. Εκτός από μολύβι, έχει και πούδρα αλλά και βουρτσάκι! Λοιπόν; Θα αρχίσεις να βάφεις σωστά τα φρύδια σου;

Διάβασε ακόμα: Θέλεις να κάνεις microblading στα φρύδια αλλά δεν έχεις το budget; Δες αυτά τα προϊόντα…