Αυτά τα 4 trends στα φρύδια θα βλέπεις παντού το 2020

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα 4 trends στα φρύδια θα βλέπεις παντού το 2020

Και μέσα σε αυτά θα βρεις σίγουρα αυτό που σου ταιριάζει!

Τα φρύδια είναι μια δύσκολη υπόθεση για κάθε γυναίκα. Οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε πολύ για να βρούμε μια brow expert που θα την εμπιστευτούμε απόλυτα και θα συμφωνήσουμε μαζί της τι είναι αυτό που μας ταιριάζει. Άλλωστε, τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας και κάθε αλλαγή πάνω σε αυτά είναι ικανή να αλλάξει όλη την εμφάνισή μας. Τα καλοσχηματισμένα και περιποιημένα φρύδια έχουν τη δυνατότητα να αποθεώσουν το βλέμμα μας και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι ειδικοί.

Τα τελευταία 100 χρόνια οι τάσεις στα φρύδια αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς. Από τη δεκαετία του ’20, που υπήρξαν απίστευτα λεπτά, πάχυναν σταδιακά και φτάσαμε στα 80’s να είναι χοντρά και φυσικά. Στη συνέχεια, στα 90’s και στην αρχή των 00’s έγιναν και πάλι λεπτά και πλέον έχουμε φτάσει σε μια νέα δεκαετία και στο 2020, που συναντάμε λίγο από όλες τις τάσεις.

maria

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις όλα τα brow trends της φετινής σεζόν και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις πραγματικά αυτό που ταιριάζει στο δικό σου πρόσωπο-πάντα με τη συμβουλή της δικής σου brow artist- για να μην κοιταχτείς ξαφνικά στον καθρέφτη και απογοητευτείς με το αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Ξέχνα το microblading! Ήρθε το microshading φρυδιών και μάθαμε τα πάντα από τη Χαρά Κόλλια