La French Event 2020 το κορυφαίο εκπαιδευτικό γεγονός του κομμωτικού κλάδου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
La French Event 2020 το κορυφαίο εκπαιδευτικό γεγονός του κομμωτικού κλάδου

…από τη L’Οreal Professionnel

Η L'Oréal Professionnel, η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το La French Event, το κορυφαίο της εκπαιδευτικό γεγονός στην Αθήνα. Περισσότεροι από 500 επιλεγμένοι συνεργάτες-επαγγελματίες κομμωτές προσκλήθηκαν από την L'Oréal Professionnel στον εμβληματικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής για να παρακολουθήσουν ένα φαντασμαγορικό εκπαιδευτικό θέαμα με έμπνευση το Παρίσι, το οποίο περιλάμβανε τις τελευταίες τάσεις της κομμωτικής τέχνης σε χρώμα, κούρεμα και styling από κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες hair artists.

DuoViolins

La French, μια νέα φιλοσοφία χρώματος
Το La French, η νέα φιλοσοφία χρώματος της L'Oréal Professionnel με επιρροές και αισθητική από την κομψότητα του Παρισιού, έδωσε το καλλιτεχνικό στίγμα του της μοναδικής αυτής εκπαιδευτικής εμπειρίας. Σύγχρονο και κομψό, όπως μια Γαλλίδα γυναίκα, το La French αποτίνει φόρο τιμής στην εμβληματική κληρονομιά της μάρκας και προσφέρει στα μαλλιά φυσικό, κομψό & λαμπερό αποτέλεσμα.

Haute Coiffure Francaise

Εμπνευσμένοι από το La French και την γαλλική ταυτότητα της L'Oréal Professionnel, οι καλλιτεχνικές ομάδες των #LOREALPRO Artists, της σχολής κομμωτικής Prestige Telis Kikeris και της Haute Coiffure Française Ελλάδος παρουσίασαν εντυπωσιακές αποχρώσεις μαλλιών που θα κυριαρχήσουν το 2020 και περίτεχνα hair looks υψηλής κομμωτικής. Στη συνέχεια, η διεθνούς φήμης celebrity colorist και L'Oréal Professionnel artist Min Kim εκπαίδευσε τους καλεσμένους σε νέες πρωτοποριακές τεχνικές και έδωσε συμβουλές για ένα απόλυτα φυσικό και λαμπερό balayage, όπως επιτάσσει η τάση του La French. Τα μυστικά για το πως να αναδεικνύουν τις μοναδικές δημιουργίες τους, αλλά και την επιχείρηση τους στα social media, μοιράστηκε μέσα από μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ο Steven Harteleer, ο φωτογράφος που έχει κατακτήσει το Instagram με τις εντυπωσιακές του φωτογραφίες.

Laurent Decreton

Με έμπνευση το Παρίσι
Το τρίτο μέρος της εκδήλωσης «ταξίδεψε» τους καλεσμένους στην πρωτεύουσα της μόδας και της ομορφιάς. Με έμπνευση την παριζιάνικη κομψότητα και τις διεθνείς τάσεις, η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Française Ελλάδος παρουσίασε ευφάνταστα και περίτεχνα hair looks υψηλής κομμωτικής.

Τέλος, την ημέρα έκλεισε ο διεθνής καλλιτεχνικός διευθυντής της Haute Coiffure Française, πολυβραβευμένος και με παγκόσμια αναγνώριση Γάλλος κομμωτής Laurent Decreton ο οποίος παρουσίασε το “Rendez vous a Paris”, ένα μαγευτικό show στο οποίο η υψηλή κομμωτική τέχνη συνδυάστηκε με μια χορευτική performance που ενθουσίασε προκαλώντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Min Kim Celebrity Colorist

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Μαρία Κοράλη, Γενική Διευθύντρια Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων L’Oréal δηλώνοντας «Για περισσότερα από 100 χρόνια, η L'Oréal Professionnel, ως ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα, συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της κομμωτικής τέχνης και επηρεάζει τις εξελίξεις του αύριο. Σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς, η οικογένεια της L’Oréal βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κομμωτών και στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο μέσα από σημαντικές πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν αυτό το τόσο δημιουργικό επάγγελμα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο όμιλος L’Oréal ανακοίνωσε το άνοιγμα του “Real Campus, by L’Oréal” στο Παρίσι, της πρώτης σχολής που θα απονέμει Πτυχίο στην Κομμωτική και την Επιχειρηματικότητα. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματιών κομμωτών και στην κάλυψη των νέων αναγκών ενός κλάδου, που υφίσταται μεγάλες αλλαγές.

Rendez vous a Paris by Laurent Decreton

«Η εκπαίδευση βρίσκεται στην καρδιά της L'Oréal Professionnel και το αποδεικνύουμε μέσα από στοχευμένες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το La French Event είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή από αυτές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, τους επαγγελματίες κομμωτές, όλα τα δημιουργικά ερεθίσματα που θα πυροδοτήσουν την έμπνευση τους και θα συμβάλλουν ακόμα περισσότερο στην ανάπτυξη του δημιουργικού τους ταλέντου» Νατάσα Μπεγνή, Δ/ντρια Εκπαίδευσης L'Oréal Professionnel.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση 4

To La French Event έντυσαν μουσικά οι DuoViolins ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλές αγαπημένες επώνυμες & social media influencers, μεταξύ των οποίων οι Κλέλια & Άννυ Πανταζή, η Γωγώ Φαρμάκη & η Δώρα Κατσικογιάννη.