Η La Roche-Posay δίπλα στους Ολυμπιονίκες Mάντη – Καγιαλή για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Η La Roche-Posay δίπλα στους Ολυμπιονίκες Mάντη – Καγιαλή για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Στο «δρόμο» για το Τόκυο…

Η La Roche-Posay στηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τους ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας, Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή και βρίσκεται ως Χορηγός Αντηλιακής Προστασίας στο πλευρό τους στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκυο. Πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στα 4 χρόνια συνεχούς στήριξης και τόσο η La Roche-Posay όσο και οι ολυμπιονίκες δηλώνουν υπερήφανοι για τη συνέχεια της συνεργασίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μια χρονιά έχουμε μαζί μας την La Roche-Posay στο όμορφο και απαιτητικό ταξίδι μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Σε αυτήν την δύσκολη χρονιά για εμάς χαιρόμαστε που η La Roche-Posay είναι και πάλι δίπλα μας.» δηλώνει ο Παναγιώτης Μάντης ενώ ο Παύλος Καγιαλής συμπληρώνει «Η καθημερινή φροντίδα που μας παρέχει η La Roche-Posay σε ακραίες καιρικές συνθήκες είναι πραγματικά σύμμαχος στην προσπάθεια που καταβάλουμε. Ευχαριστούμε για άλλη μια χρονιά την La Roche-Posay και όλη την ομάδα της που μας στηρίζει σε όλη την προσπάθεια μας.»

Picture2

Η μάρκα στηρίζει ενεργά τους αθλητές και βρίσκεται στο πλευρό τους παρέχοντας υψηλή αντιηλιακή κάλυψη με τα προϊόντα της σειρά Anthelios μιας και το άθλημα της ιστιοπλοΐας προϋποθέτει καθημερινή έκθεση στον ήλιο και οι ανάγκες για μια ολοκληρωμένη προστασία είναι επιτακτικές. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό τους σε μια χρονιά στοίχημα για τους ίδιους. Πρόκειται για την 32η διοργάνωση Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και La Roche- Posay θα υποστηρίξει τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και της παραμονής τους εκεί.

Τα αντηλιακά ANTHELIOS της La Roche-Posay διαθέτουν μια ευρεία γκάμα και καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε τύπο δέρματος, κάτι που τα κάνει κατάλληλα για όσους αθλούνται στην ύπαιθρο, τα παιδιά, τα βρέφη, τα άτομα με παθήσεις που προκαλούν φωτοευαισθησία, ακόμα και τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι οι καρκινοπαθείς. Σε αυτό το πλαίσιο η La Roche-Posay στέκεται στο πλευρό των ολυμπιονικών και προστατεύει τους Έλληνες Πρωταθλητές που εκτίθενται για αρκετές ώρες στον ήλιο, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν. «Στηρίζουμε το ταξίδι των Ολυμπιονικών μας στο δρόμο για το Τόκυο, προσφέροντάς τους την απαραίτητη αντιηλιακή προστασία που χρειάζονται για την αποτελεσματική άθλησή τους κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες.» δηλώνει ο Brand Manager της La Roche-Posay, Σπύρος Αρβανιτάκης.