Ομοιόμορφο χρώμα σε τρία δευτερόλεπτα

Ομοιόμορφο χρώμα σε τρία δευτερόλεπτα

Αν υπάρχει μία ευχή, η οποία εκφράζει κάθε σύγχρονη μαμά όπως εγώ, αυτή είναι να μπορούσε να διαθέσει λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό της.

Από τη στιγμή που το παιδί έρχεται στον κόσμο, οι 24 ώρες της ημέρας δεν φτάνουν να χωρέσει όσα ιδανικά θα ήθελε, ενώ ακόμη και μία σύντομη επίσκεψη στο κομμωτήριο, αρχίζει να της φαίνεται πολυτέλεια. Ναι, είναι απόλυτα λογικό οι προτεραιότητες και οι ανάγκες να αλλάζουν με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια, όμως καλό θα ήταν να μην παραμελούμε λατρεμένες συνήθειες όπως η προσωπική μας περιποίηση, οι οποίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό μας.

Κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα, παρατηρώντας ένα πρωί τον εαυτό μου στον καθρέφτη και βλέποντας τις άσπρες ρίζες των μαλλιών μου να έχουν κατέβει περισσότερο από ποτέ, προσθέτοντάς μου χρόνια και υπενθυμίζοντας πως έχει περάσει αδικαιολόγητα πολύς καιρός, από την τελευταία φορά που έβαψα τα μαλλιά μου. Κάλεσα αποφασιστικά στο κομμωτήριο, ελπίζοντας πως θα καταφέρω να βρω μία ημέρα και ώρα που θα με βολεύει, όμως ήταν άδικος κόπος. Το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο οποίο μπορούσα να παρευρεθώ ήταν τρεις εβδομάδες μετά, ωστόσο ο κομμωτής με παρότρυνε μέχρι τότε να χρησιμοποιώ το Magic Retouch, το απόλυτο gadget για κάθε πολυάσχολη μαμά, που θέλει να απαλλαγεί από τις άσπρες ρίζες χωρίς να πρέπει να… εφεύρει ελεύθερο χρόνο για να πάει μέχρι το κομμωτήριο!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr