Όταν ψάξαμε το hashtag #QuarantineNails δεν είχαμε προετοιμαστεί για το τι θα δούμε…

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Όταν ψάξαμε το hashtag #QuarantineNails δεν είχαμε προετοιμαστεί για το τι θα δούμε…

Δεν το περιμέναμε

Κάθε μέρα που περνάμε στην καραντίνα ανακαλύπτουμε και από ένα νέο hashtag στα social media το οποίο είναι γεμάτο αλήθειες, μηνύματα και ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς! Ναι, έχουμε όλοι πάρα πολύ χρόνο και τεράστια ανάγκη για επαφή (έστω και διαδικτυακή) και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Έμαθα λοιπόν πως υπάρχει στο Instagram το #QuarantineNails και σκέφτηκα πως πρέπει οπωσδήποτε να μπω απορώντας παράλληλα πως δεν το έχω κάνει ακόμα. Έφτιαξα καφέ, ανέβασα τα πόδια στον καναπέ (don’t judge me) και ήμουν έτοιμη να κάνω scroll. Τι περίμενα όμως να δω;

Αυτό που περίμενα ήταν μανικιούρ της καραντίνας δηλαδή νύχια που έπρεπε να έχουν βγάλει το ημιμόνιμο προ πολλού, χαριτωμένες αλλά όχι και τόσο πετυχημένες απόπειρες nail art και άλλες relatable, αστείες φωτογραφίες. Όχι όμως φίλη, δεν είδα κάτι τέτοιο! Είδα το ακριβώς αντίθετο!

Είδα όμορφα μανικιούρ, περιποιημένα χέρια, κοντά νύχια, μακριά νύχια και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Εντάξει, για να μην είμαι υπερβολική, ανά περίπου 20 φωτογραφίες εμφανιζόταν κάτι αστείο και κάποια «κραυγή για βοήθεια» αλλά η πλειοψηφία ήταν άψογη!

Δέκα από αυτά τα άψογα #QuarantineNails θα βρεις και εσύ παρακάτω γιατί κράτησα εκείνα που μου άρεσαν περισσότερο και –ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΙΣ- θα τα κάνω και εγώ τώρα που έχω νύχια. Mark my words… Επίσης, με τα δικά σου νύχια τι γίνεται; Θα μας τα δείξεις;

cover photo @mermaid_sonya

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Δες πως θα φτιάξεις πανεύκολα αυτό το nail art