Αυτές οι μάσκες είναι ό, τι έλειπε από την περιποίησή σου!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Αυτές οι μάσκες είναι ό, τι έλειπε από την περιποίησή σου!

Και είναι vegan!

Για εσένα, που η περιποίηση και η φροντίδα των μαλλιών σου έχουν γίνει καθημερινός αγώνας. Για εσένα, που αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς άλλο προϊόν για conditioner, άλλο για μάσκα και άλλο για leave in. Για εσένα που τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά θέλουν ξεχωριστή περιποίηση. Το Gliss δίνει τη λύση, με ένα προϊόν για εσένα και κάθε σου ανάγκη! Είσαι έτοιμη να καλωσορίζεις στο μπάνιο σου τις νέες μάσκες μαλλιών Gliss 4 in 1 Power Treatments;

woman in beige dress stretching her hands 709791

Συνδυάζοντας τις μοναδικές τεχνολογίες του Gliss με απαλούς θησαυρούς της φύσης, έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν μοναδική ζωντάνια, λάμψη και ταυτόχρονα εξειδικευμένη φροντίδα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με vegan φόρμουλες, Micro-Οil και πολύτιμα φυσικά συστατικά που επανορθώνουν, ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, οι νέες μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα τον τύπο και την ανάγκη των μαλλιών με 4 διαφορετικούς τρόπους!

  1. Πριν το λούσιμο για απαλή φροντίδα
  2. Ως conditioner για εύκολο χτένισμα
  3. Ως Μάσκα προστασίας μετά το λούσιμο
  4. Ως leave-in (χωρίς ξέβγαλμα) θεραπεία σε νωπά ή στεγνά μαλλιά
GLISS 4 in 1 2

Οι νέες μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments, αποτελούνται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, με εξειδικευμένες φόρμουλες που διεισδύουν στο εσωτερικό της τρίχας και επανορθώνουν τη δομή της, προσφέροντας περιποίηση και θρέψη σε βάθος! Gliss 4 in 1 Power Treatment με Babassu Butter, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, επανορθώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά.

Gliss 4 in 1 Power Treatment με Karite Butter, θρέφει και ενδυναμώνει τα ταλαιπωρημένα, αδύναμα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα τα προστατεύει από την ψαλίδα

Gliss 4 in 1 Power Treatment με Cocoa Butter προσφέρει φυσική ενυδάτωση στα ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά και προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας. Ανακάλυψέ τις αναλυτικά στην gallery που ακολουθεί και αναζήτησέ τις στα καταστήματα σήμερα κιόλας!

Διάβασε ακόμα: Sunday Nailspiration! 20 nail art για τον πρωινό σου καφέ