Sunday Nailspiration! 20 nail art για τον πρωινό σου καφέ

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Sunday Nailspiration! 20 nail art για τον πρωινό σου καφέ

Για να περάσει η ώρα πιο ευχάριστα!

Καραντίνα ημέρα #128319248: Σήμερα την πάτησα! Έκανα όλες μου τις δουλειές χθες και δεν έχω απολύτως τίποτα να κάνω μετά από αυτή μου την ανάρτηση. Το σπίτι είναι καθαρό, ο σκύλος έχει πιο ωραία μαλλιά από εμένα και έχω ένα ταψί φαγητό! Το μόνο που θα κάνω είναι μανικιούρ (όπως κάθε Κυριακή) αλλά και αυτό, τώρα που τα χέρια μου έχουν ηρεμήσει, άντε να πάρει μία ώρα… την πάτησα!

Έπρεπε να έχω κρατήσει δουλειές και για σήμερα αλλά δεν το έκανα. Έφτιαξα λοιπόν έναν καφέ και αποφάσισα να κάνω το Κυριακάτικο nailspiration μήπως και ανακαλύψω κάποιο μανικιούρ που θα μπορούσα να αντιγράψω. Εννοείται βρήκα πολλά μανικιούρ που μου άρεσαν και πολλά μπορώ να αντιγράψω όπως άλλωστε και εσύ.

Σκέφτομαι να κάνω διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι αλλά και πάλι, τόσο που έχει μεγαλώσει η μέρα δεν θα έχει νυχτώσει καν μέχρι να τελειώσω. Βεβαίως δεν πρέπει να γκρινιάζω ούτε πρέπει να γκρινιάζεις και εσύ. Κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή για να πάνε όλα καλά και να μην έχουμε πραγματικά προβλήματα… το ότι δεν έχουμε τι να κάνουμε δεν είναι πρόβλημα.

Ρίξε λοιπόν μία ματιά στην παρακάτω gallery μήπως και εμπνευστείς μαζί με εμένα για ένα diy μανικιούρ και κάνε λίγη υπομονή. Την εβδομάδα που έρχεται θα σου δείξω Πασχαλινά νύχια και μέχρι να το καταλάβεις θα έχουμε βγει από την καραντίνα. Φτιάξε καφέ…

Διάβασε ακόμα: Diy Time! Η ΑΠΟΛΥΤΗ συνταγή για scrub κατά της κυτταρίτιδας που δεν περιλαμβάνει καφέ