#AtHomeWithGaultier Η καραντίνα με τον Gaultier μυρίζει haute couture!

#AtHomeWithGaultier Η καραντίνα με τον Gaultier μυρίζει haute couture!

O αγαπημένος μας σχεδιαστής σε δημιουργικό ντελίριο

Εδώ και πολλές… ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μέρες μένουμε στο πσίτι και κάνουμε αυτό που πρέπει για να τελειώσει αυτή η ιστορία με τον κορονοϊό. Δεν μένουμε όμως με σταυρωμένα χέρια. Στις τόσες μέρες που είμαστε κλεισμένες μέσα, έχουμε ανακαλύψει δημιουργικούς τρόπους για να περάσει η ώρα και το ίδιο έκανε και ο αγαπημένος μας Jean Paul Gaultier δημιουργώντας την σειρά φωτογραφιών «Τα Αρώματα να μένουν σπίτι»!

Για την συγκεκριμένη φωτογράφηση, «Τα Αρώματα να μένουν σπίτι» ο Jean Paul Gaultier ανέθεσε στον φωτογράφο Gorka Postigo, έναν από τους τακτικούς συνεργάτες του οίκου, να δημιουργήσει περιεχόμενο «στο σπίτι», χωρίς να χρησιμοποιηθεί κανένα εξωτερικό στοιχείο, προκειμένου να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση που όλοι βιώνουμε αυτήν την περίοδο.

Έτσι, τοποθέτησε τα αρώματα Classique και Le Mâle, La Belle και Le Beau, καθώς και το Scandal στην καθημερινή τους ρουτίνα. Η απεικόνιση δείχνει την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού. Υγιεινή, γυμναστική στο σπίτι, καθαριότητα του σπιτιού, μαγείρεμα, διάβασμα, δείπνα κατ’ ιδίαν, βραδιές ταινιών και κοινωνική απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των «βασικών» εξόδων.

Απόλαυσε τις φωτογραφίες στην gallery pου ακολουθεί και δες πως περνούν τα αρώματα στο σπίτι με έμπνευση από τον δημιουργό τους!

Διάβασε ακόμα: Αν ψάχνεις ένα άρωμα που να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα έχουμε 10 για να διαλέξεις…